دختران روئینگ به دنبال خلق شگفتـــــــی
سی و سومین دوره بازیهای المپیک، از 5 مردادماه در پاریس شروع میشود. پاریس عروس شهرهای دنیا، بعد از سالهای 1900 و 1924 برای سومینبار میزبان بزرگترین رویداد ورزشی دنیا شده است. در واقع با برگزاری المپیک ۲۰۲۴ پاریس، این شهر صدمین سالگرد بازیهای المپیک ۱۹۲۴ را جشن میگیرد. مراسم افتتاحیه این بازیها اما متفاوت از المپیکهای قبلی است؛ به جای ورزشگاه اینبار افتتاحیه روی رود سن پاریس برگزار میشود. کاروان ورزشی ایران به نام خادمالرضا با شعار صلح برای کودکان در این دوره حضور دارد. هرچند این بار برخلاف دورههای قبل کاروان ایران کوچکتر است. کاروان ایران 40 سهمیه گرفته که 11 سهمیه برای زنان و 29 سهمیه برای مردان است. 2 روز مانده تا افتتاح بازیها. روزنامه ایران ورزشی این روزها برای آشنایی مردم ورزشدوست ایران پرونده ویژهای برای مسافران و ورزشکاران المپیکی گشوده که هر روز تقدیم نگاه تان می شود.
فائزه زمانی
خبرنگار
تیم ملی روئینگ در المپیک پاریس با 3 دختر به آب میزند. مهسا جاور و زینب نوروزی برای اولین بار در روئینگ دونفره سبک وزن سهمیه المپیک گرفتند و نامشان را در تاریخ ثبت کردند. فاطمه مجلل پدیده 21 ساله ایران جای خالی نازنین ملایی را به خوبی پر کرده تا این بار او روئینگ تکنفره ایران را در آبهای پاریس به نمایش بگذارد. این در حالی است که روئینگ مردان حسرت به دل المپیک ماند تا این بار هم دختران جور آنها را بکشند. دختران روئینگی بعد از تمرین در دریاچه غیر استاندارد آزادی،32 روزی است که چشمشان به پیست استاندارد روسیه روشن شده تا به گفته خودشان بعد از مدتها در پیست استاندارد 2 کیلومتری پارو بزنند. اردویی که حسابی به کارشان آمده است تا آنها را برای حضور در المپیک آمادهتر کرده و هم آرامش بیشتری به آنها تزریق کرده است. مهسا جاور تنها مادر کاروان ایران است که بعد از ریو، پاریس دومین تجربهاش برای حضور در المپیک است. او که با دوری دختر کوچکش کنار آمده است حالا در آبهای پاریس این بار به عشق دخترش پارو خواهد زد تا مأموریتش را به بهترین شکل در المپیک به پایان برساند. زینب نوروزی دیگر قایقران ملیپوش روئینگ دونفره ایران اما اولین المپیکش را تجربه میکند. تیم جاور و نوروزی که در انتخابی المپیک تاریخسازی کردند، حالا میخواهند این تاریخسازی را در پاریس هم با نتیجهای که تا به حال به دست نیامده تکرار کنند.
فاطمه مجلل هم در روئینگ تکنفره کار سختی در رقابت با غولهای باتجربه اروپایی دارد اما به گفته خودش پا پس نمیکشد و تا آخرین توان برای صعود به فینال A یا B تلاش خواهد کرد. فارغ از هر نتیجهای دختران ایران با سختیها و محدودیتهای زیادی پا به پاریس میگذارند تا رسالتشان را جایی دورتر از وطن به بهترین شکل ممکن انجام داده و به دنبال صید رویاهایشان در آبهای پاریس باشند.