صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و دویست و هشت - ۱۹ شهریور ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و دویست و هشت - ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - صفحه ۴

فوتبال جهان

دلافوئنته: امباپه و یامال متفاوت از دیگران هستند
سرمربی تیم ملی اسپانیا با حضور در برنامه تلویزیونی «ال هورمیگرو» درباره شرایط لاروخا، مدیریت رختکن و ستاره‌های نسل جدید فوتبال جهان صحبت کرد. لوئیس دلافوئنته تأکید کرد که برای حفظ نظم در تیم ملی، در صورت غیرقابل‌کنترل بودن رفتار یک بازیکن، از دعوت مجدد او صرف‌نظر خواهد کرد. او در عین حال از بازیکنان اسپانیا تمجید کرد و آنها را «بهترین ورزشکاران و بهترین انسان‌ها» دانست. دلافوئنته همچنین فاش کرد برای آنکه تحت تأثیر انتقادات و حواشی رسانه‌ای قرار نگیرد، اخبار مربوط به خودش و تیم ملی را دنبال نمی‌کند. او معتقد است حتی افراد مدعی بی‌تأثیر بودن انتقادات نیز تا حدی تحت تأثیر انتقادات قرار می‌گیرند. سرمربی اسپانیا در پاسخ به سؤال درباره جانشینان مسی و رونالدو نیز کیلیان امباپه و لامین یامال را بالاتر از سایر ستاره‌ها دانست و گفت این دو «در بُعد دیگری» قرار دارند.
 

مورینیو: بازی می‌توانست ۷ بر ۶ تمام شود!
ژوزه مورینیو پس از پیروزی ۲ بر یک رئال مادرید مقابل اینتر در لیگ قهرمانان اروپا، به انتقادها از عملکرد تیمش واکنش نشان داد. رئال در ۲۵ دقیقه ابتدایی با گل‌های کیلیان امباپه و فدریکو والورده به برتری رسید، اما در ادامه نتوانست اختلاف را افزایش دهد و گل کارلوس آگوستو در دقیقه ۷۷، پایان پراضطرابی را برای میزبان رقم زد.
مورینیو با رد انتقادها از نمایش رئال گفت: «ترجیح می‌دهم بگویم بازی دیوانه‌واری بود. این مسابقه می‌توانست ۷ بر ۶ تمام شود.» او البته پذیرفت که هر دو گل تیمش حاصل اشتباهات اینتر بوده است.
سرمربی رئال همچنین درباره استفاده از ترنت الکساندر آرنولد در خط میانی توضیح داد که این بازیکن توانایی‌های مناسب‌تری برای پست دفاع راست دارد و هافبک نیست. مورینیو با وجود این، عملکرد او را مثبت ارزیابی کرد.
 

انتقاد هالند از خرید 
۸۵ میلیون پوندی سیتی
ارلینگ هالند پس از پیروزی ۲ بر صفر منچسترسیتی مقابل پورتو در لیگ قهرمانان اروپا، در تمجید از آیوب بوعادی، خرید جدید و ۱۸ ساله این تیم، شوخی جالبی با هم‌تیمی خود انجام داد. بوعادی که در تابستان با انتقالی ۸۵.۷ میلیون پوندی از لیل به سیتی پیوسته، در نخستین حضور فیکس خود نمایش درخشانی ارائه کرد.
هالند ضمن تمجید از عملکرد این بازیکن گفت: «در تمرینات هفته‌های اخیر فوق‌العاده بوده است. فکر می‌کنم ما یک استعداد بزرگ در اختیار داریم.» با این حال، مهاجم نروژی در ادامه با خنده گفت بوعادی باید در نیمه دوم او را صاحب توپ می‌کرد؛ چراکه هالند در موقعیتی مناسب کاملاً تنها بوده است. انزو مارسکا، سرمربی سیتی، نیز نمایش بوعادی را ستود و گفت این بازیکن با وجود اشتباهات ابتدایی، دچار استرس نشد و برای یک بازیکن ۱۸ ساله، مدیریت چنین مسابقه‌ای فوق‌العاده بود.
 

زیدان: ۱۰۰ بار مسی را انتخاب می‌کنم!
زین‌الدین زیدان، اسطوره رئال مادرید، با تمجید ویژه از لیونل مسی، او را شایسته کسب توپ طلای ۲۰۲۶ دانست. زیدان در گفت‌وگو با مارکا درباره شانس مسی برای فتح نهمین توپ طلای دوران حرفه‌ای‌اش گفت: «اگر ۱۰۰ بار فرصت رأی دادن داشته باشم، هر ۱۰۰ بار به مسی رأی می‌دهم.» سرمربی سابق رئال مادرید معتقد است استمرار درخشش مسی در ۳۹ سالگی اتفاقی استثنایی است و همین موضوع ارزش عملکرد او را دوچندان می‌کند. مسی در جام جهانی ۲۰۲۶ نیز یکی از مهره‌های اصلی آرژانتین بود و با 8 گل و 4 پاس گل، نقش مهمی در مسیر این تیم ایفا کرد. زیدان همچنین در پاسخ به اینکه چه کسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است، صراحتاً گفت افرادی که هنوز درباره برتری مسی تردید دارند، فوتبال را درک نکرده‌اند. او پیش‌تر نیز سبک بازی ستاره آرژانتینی را «جادویی» توصیف کرده بود.
 

کورتوا از بلژیک مرخصی گرفت
تیبو کورتوا، دروازه‌بان رئال مادرید، در توافقی با مارک فن‌بومل، سرمربی جدید تیم ملی بلژیک، تصمیم گرفته است در رقابت‌های پیش‌روی لیگ ملت‌های اروپا برای شیاطین سرخ به میدان نرود. با این حال، این تصمیم به معنای پایان حضور او در تیم ملی نیست و کورتوا قصد دارد در مرحله انتخابی یورو در دسترس بلژیک باشد.
کورتوا در گفت‌وگو با رسانه‌های بلژیکی اعلام کرد تنها در صورتی ممکن است در لیگ ملت‌ها به تیم ملی بازگردد که فن‌بومل با مشکل جدی در خط دروازه مواجه شود.
این دروازه‌بان ۳۴ ساله همچنین تأکید کرد که برای بازپس‌گیری جایگاه شماره یک آماده رقابت خواهد بود. فن‌بومل نیز با تصمیم او موافقت کرده، هرچند به کورتوا هشدار داده است که نمی‌تواند بازگشت او را با تضمین حضور در ترکیب اصلی همراه کند. به این ترتیب، رقابت برای دروازه بلژیک وارد مرحله‌ای تازه خواهد شد.
 

پیوتروفسکی زیر تیغ جراحی قلب
یاکوب پیوتروفسکی، هافبک ۲۸ ساله تیم ملی لهستان و اودینزه، به دلیل مشکل قلبی تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت. این بازیکن در جریان شکست ۲ بر یک اودینزه مقابل لاتزیو تنها ۱۵ دقیقه در زمین حضور داشت و پس از احساس تنگی نفس و وخامت شرایط جسمانی تعویض شد. بررسی‌های پزشکی مشخص کرد پیوتروفسکی با آریتمی قلبی مواجه است. باشگاه اودینزه اعلام کرده این اختلال خوش‌خیم است و هافبک لهستانی در روزهای آینده تحت عمل ابلیشن قلبی قرار می‌گیرد؛ روشی که برای برطرف کردن کانون ایجاد ضربان‌های غیرطبیعی انجام می‌شود. پیوتروفسکی که ۱۴ بازی ملی در کارنامه دارد، دست‌کم دیدار حساس لهستان مقابل رومانی را از دست خواهد داد. 
 

جستجو
آرشیو تاریخی