مدیرعامل نمی‌تواند مسئولیت اشتباهات باشگاه را به دیگران منتقل کند

ورمزیار: تصمیمات درست یک مدیر آینده باشگاه را می‌سازد

صادق ورمزیار، پیشکسوت استقلال، با تأکید بر اهمیت نقش مدیران در تصمیمات کلان باشگاه معتقد است مدیرعامل باید نسبت به تمام تصمیمات مهم باشگاه پاسخگو باشد و نمی‌توان مسئولیت اشتباهات را صرفاً برعهده مدیران میانی یا عوامل اجرایی گذاشت.
ورمزیار با اشاره به سابقه مدیرانی که در سال‌های گذشته در فوتبال فعالیت کرده‌اند، گفت: «بحث من مدیرانی است که وارد باشگاه خودم، یعنی استقلال می‌شوند. شاید بسیاری از آنها سابقه ورزشی داشته باشند، اما واقعیت این است که ما در استقلال مدیر ورزشی بسیار کم داشته‌ایم. وقتی مدیری با رزومه ورزشی وارد باشگاه می‌شود، طبیعتاً انتظار از او هم بیشتر است. بعضی اشتباهات از چنین مدیرانی دیگر قابل قبول نیست.»
او ادامه داد: «حتی اگر مدیرعامل خودش سابقه ورزشی نداشته باشد، حداقل باید یک معاون ورزشی داشته باشد که فوتبال را از نزدیک لمس کرده باشد. کسی که خودش ورزش کرده و شرایط بازیکن را می‌شناسد، بهتر می‌تواند مشکلات و تصمیمات مرتبط با تیم را درک کند. »
پیشکسوت استقلال با انتقاد از برخی تصمیمات مدیریتی سال‌های اخیر این باشگاه افزود: «من از بسیاری از مدیرانی که در استقلال کار کرده‌اند، انتقاد کرده‌ام. بعضی از آنها اساساً نباید به این باشگاه می‌آمدند، اما وقتی آمدند، تصمیماتی گرفتند که تبعاتش امروز گریبان استقلال را گرفته است. 
ورمزیار در ادامه تأکید کرد که برای ارزیابی مدیران، بیش از هر چیز باید عملکرد آنها را مورد توجه قرار داد: «در نهایت باید از همه این بحث‌ها عبور کنیم و به عملکرد باشگاه برسیم. باید ببینیم عملکرد استقلال در دوره مدیریتی افراد مختلف چه بوده است. وقتی یک تصمیم اشتباه گرفته می‌شود و سال‌ها بعد باشگاه بابت همان تصمیم هزینه می‌دهد، نمی‌توان گفت مدیرعامل مسئولیتی نداشته است. مدیرعامل در رأس هرم مدیریتی باشگاه قرار دارد و طبیعتاً در مهم‌ترین تصمیمات، بالاترین نقش را ایفا می‌کند.»
ورمزیار در پایان گفت: «من اعتقاد دارم مدیرعامل در رأس هر تصمیمی می‌تواند بیشترین نقش را داشته باشد؛ همان‌طور که در موفقیت‌ها نیز بالاترین نقش متوجه اوست. اگر یک باشگاه به موفقیتی بزرگ می‌رسد، مدیرعامل در رأس هرم مدیریتی قرار دارد و باید سهم او در آن موفقیت دیده شود. بنابراین وقتی هم عدم موفقیت یا اشتباهات مدیریتی اتفاق می‌افتد، نمی‌توان مسئولیت را به افراد دیگر منتقل کرد. مدیریت یعنی پذیرفتن مسئولیت تصمیمات؛ چه زمانی که نتیجه مثبت است و چه زمانی که باشگاه با تبعات یک تصمیم اشتباه مواجه می‌شود.»
جستجو
آرشیو تاریخی