صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و سی و یک - ۳۰ دی ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و سی و یک - ۳۰ دی ۱۴۰۴ - صفحه ۸

رضایی: استعدادهای خوبی در لیگ فوتسال وجود دارد

عاطفه رضایی مربی فوتسال، درباره کیفیت لیگ برتر زنان در فصل جاری گفت لیگ امسال با حضور ۱۲ تیم با تأخیر آغاز شد و با توجه به حضور تیم ملی در جام جهانی، حدود دو ماه تعطیل شد؛ اکنون با ازسرگیری مسابقات فشار فشرده‌ای برای پایان فصل به تیم‌ها تحمیل شده است.
رضایی از درخشش چند تیم در این فصل یاد کرد: «نفت امیدیه که فصل گذشته شگفتی‌ساز شد، امسال هم همراه با گلبرگ تاکستان نمایش خوبی داشته‌اند. همچنین استقلال که به تازگی وارد فوتسال زنان شده، قهرمانی نیم‌فصل را به دست آورد. یکی از نقاط مثبت فصل جاری، عدم انصراف تیم‌ها از رقابت‌ها بود؛ پدیده‌ای که در سال‌های گذشته بارها رخ داده بود اما امسال به‌ رغم افزایش تعداد تیم‌ها اتفاق نیفتاد. وقتی باشگاه‌ها ببینند فوتسال زنان در عرصه جهانی دیده می‌شود، انگیزه بیشتری برای حمایت از لیگ پیدا می‌کنند.»
در مورد ظرفیت لیگ برای معرفی بازیکن جدید به تیم ملی، رضایی خوشبین است و مخالف ادعاهای منفی درباره فقدان استعدادهای جوان است: «اگر از هر تیم فقط یک بازیکن دعوت شود، ۱۲ نام حاصل می‌شود که می‌توان از میان آنها چند بازیکن خوب شناسایی کرد.»
جستجو
آرشیو تاریخی