قایقرانی و وعده‌هایی که محقق نشد

تیم ملی قایقرانی ایران در این دوره از بازی‌های آسیایی هانگژو تنها به دو نقره و سه برنز بسنده کرد. در واقع آنگونه که انتظار می‌رفت قایقرانان نتوانستند به مدال‌های بیشتری برسند یا حداقل یک مدال طلا بگیرند. در این رقابت‌ها دو نقره و یک برنز سهم بانوان و دو برنز سهم مردان شد. همچنین در قایقرانی ۵ مقام چهارم، سه مقام پنجم و یک مقام ششم کسب شد.
 تعداد مدال‌های قایقرانی نسبت به بازی‌های آسیایی جاکارتا کمتر بود. در جاکارتا ایران به هفت مدال شامل چهار نقره و سه برنز رسید. همچنین پاروزنان ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ گوانگژو چین ۲ مدال طلا، یک نقره و ۲ برنز کسب کردند و این تعداد مدال در ۲۰۱۴ اینچئون کره‌جنوبی به یک مدال طلا، ۲ نقره و ۶ برنز افزایش پیدا کرد. قایقرانی در ۲ دوره گذشته در کسب مدال طلا ناکام بود.
در حالی مدال‌های ایران به عدد ۵ تقلیل یافت که رئیس فدراسیون قایقرانی قول قطعی کسب ۱۰ مدال را داده بود. علیرضا سهرابیان اظهار داشت: ۵ سال پیش گفتم که تعداد مدال‌های ما در هانگژو از ۱۰ به بالا خواهد بود.
هنوز هم روی حرفم هستم. قول دادن سخت است، اما برنامه‌ریزی صورت گرفته و باید به نتیجه برسیم. حال وعده‌ سهرابیان محقق نشد و فدراسیون قایقرانی باید برای تحقق وعده‌هایی که از این پس با قاطعیت می‌دهد، راهکار دیگری را در پیش بگیرد تا در بازی‌های بعدی شاهد افت مدال‌های این رشته نباشیم، زیرا با ارزیابی مدال‌های قایقرانی به نظر می‌رسد که این رشته با چالش جدی مواجه شده و راهکار مدیریتی این فدراسیون برای بازگشت به دوران اوج باید تغییر کند. از سوی دیگر از لحاظ سخت‌افزاری بخصوص دریاچه استاندارد نیز قایقرانان کشورمان با چالش جدی مواجه هستند.

جستجو
آرشیو تاریخی