به بهانه حضور سیدعلی در کمیته اخلاق
توضیح در مورد پیشنهاد رشوه تا ماجرای ورود وی ای آر
چندی پیش مهدی سیدعلی داور 45 ساله لیگ برتر فوتبال در روز تولدش با دنیای داوری خداحافظی کرد، اما این وداع همراه بود با درد و دلهایی که حدود 28 سال روی سینهاش سنگینی میکرد و بیشترین گلایه این داور نسبت به عملکرد مدیریت افشاریان بهعنوان رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال کشور بود و اینکه حرمت پیشکسوتان داوری را حفظ نکرده است. اما این داور درلابه لای صحبتهای خود پرده از رازهایی برداشت که در نهایت پای او را به کمیته اخلاق کشاند.
وقتی سیدعلی گفت که مقام مسئولی به او پیشنهاد رشوه داده است، اما مجدداً بعد از سه سال در یکی از تیمهای صنعتی در قالب مدیرعامل پست گرفته است، بهانهای شد تا مسئولان کمیته اخلاق برای ارائه توضیحاتی سیدعلی را دعوت نمایند.
در همین راستا و به بهانه حضور مهدی سیدعلی در کمیته اخلاق با او همکلام شدیم. این داور بازنشسته علت حضورش در کمیته اخلاق را اینطور تشریح کرد: «به دلیل اینکه در مصاحبهام در ایران ورزشی گفته بودم که مدیری به من پیشنهاد رشوه داده، اما مجدداً در فوتبال پست گرفته است، باید توضیحاتی به مسئولان کمیته اخلاق میدادم. این عزیزان عنوان نمودند که پس از بررسی موضوع مشخص شده که از جانب من عنوان شده بود، با توجه به تحقیقی که انجام نمودهاند به این نتیجه رسیدند که من گزارش را همان زمان مشخص به مسئولان مربوطه ارائه دادم و در این زمینه هیچ قصوری از جانب بنده انجام نشده است، به همین دلیل ضمن تشکر بابت اینکه در همان زمان پیشنهاد رشوه، گزارش موضوع به سرپرست فدراسیون (آقای بهاروند) و رئیس کمیته داوران (آقای صفیری) ارائه شده، به این نکته اشاره داشتند مدیر مذکور در حال حاضر سمتی ندارد و از سمت مدیرعاملی آن تیم صنعتی هم استعفا داده و به کمیته انضباطی فراخوانده شده است همچنین باید در کمیته اخلاق برای پارهای از توضیحات حاضر شود و شائبه رابطه بین دستور مقامات به وی جهت استعفا و انتخابات فدراسیون صرفاً گمانهزنیهایی بود که در آن زمان مطرح بود که البته اثبات آن در حیطه مسئولین مربوطه میباشد.» سیدعلی در ادامه توضیحات خود میگوید: «در مورد وی ایآر هم در مصاحبه قبلی مطرح شده بود که به مردم دروغ نگویید و حالا حالاها این سیستم به لیگ ما ورود نمیکند. باید بگویم که ضمن احترام به سایر اظهارنظرها بهعنوان یک کارشناس و مطلع در حوزه داوری فوتبال معتقدم با توجه به زمانبر بودن پروسه ورود و راهاندازی این تکنولوژی که فقط مرحله سوم آن (آموزش داوران) حداقل ٦ ماه زمان نیاز دارد، وی ای آر در فصل پیش رو به بهرهبرداری به صورت آنلاین در ایران نخواهد رسید.»