صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و دویست و پنجاه و دو - ۱۰ آبان ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و دویست و پنجاه و دو - ۱۰ آبان ۱۴۰۵ - صفحه ۲

خبر

 زمان بازگشت لژیونر ایرانی مشخص شد
اللهیار صیادمنش، وینگر مهاجم ایرانی تیم فوتبال لخ‌پوزنان، که از تاریخ ۱۲مهرماه به‌دلیل مصدومیت از همراهی تیمش محروم شده بود، به روزهای پایانی دوران نقاهت خود نزدیک شده و احتمالاً پس از وقفه بازی‌های ملی پیش‌رو بار دیگر در اختیار کادرفنی قرار خواهد گرفت. در همین رابطه، نیلس فردریکسن، سرمربی لخ‌پوزنان در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل ویسوا کراکوف درباره آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم این تیم توضیح داد و اعلام کرد صیادمنش به بازگشت به میادین بسیار نزدیک است و می‌تواند پس از پایان فیفادی پیش‌رو در تاریخ ۱۸ آبان، بار دیگر برای تیمش به میدان برود. بازگشت صیادمنش می‌تواند خبر امیدوارکننده‌ای برای لخ‌پوزنان باشد چراکه این بازیکن ایرانی پیش از مصدومیت یکی از مهره‌های تأثیرگذار تیمش در فصل جاری بود و توانسته بود در 8مسابقه لیگ برتر لهستان (اکستراکلاسا) 5گل به ثمر برساند. با توجه به غیبت اللهیار صیادمنش و همچنین مصدومیت میکائیل ایشاک مهاجم اصلی لخ‌پوزنان بازگشت این بازیکن ایرانی می‌تواند گزینه‌های هجومی فردریکسن را افزایش دهد و قدرت خط حمله این تیم را برای ادامه رقابت‌ها بیشتر کند.
 

کار سخت ناشنوایان ایران 
در فوتسال المپیک
قرعه‌کشی مسابقات فوتسال بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۷ اتریش برگزار شد و ۱۶تیم حاضر در این مسابقات در 4گروه چهار تیمی تقسیم شدند. براساس قرعه‌کشی انجام شده تیم ملی فوتسال ناشنوایان کشورمان که مدافع عنوان قهرمانی این مسابقات است در گروهD رقابت‌ها با تیم‌های اوکراین، ژاپن و جمهوری چک همگروه شدند. گروه‌بندی مسابقات فوتسال بازی‌های المپیک زمستانی ناشنوایان ۲۰۲۷ به شرح زیر است:
گروه A: اتریش، لهستان، کویت و سوئد
گروه B: ایتالیا، ترکیه، عربستان و کلمبیا
گروه C: برزیل، کرواسی، قزاقستان و آرژانتین
گروه D: ایران، اوکراین، ژاپن و جمهوری چک
بیست‌ویکمین دوره مسابقات المپیک زمستانی ناشنوایان از ۱۵ ژانویه ۲۰۲۷ (۲۵ دی ماه ۱۴۰۵) در 7رشته ورزشی برگزار خواهد شد و ورزشکاران کشورمان در رشته‌های فوتسال، اسکی و شطرنج به رقابت خواهند پرداخت.
 

آغاز اردوی تیم ملی فوتسال
اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال ایران از صبح روز گذشته (شنبه ۹ آبان) در مرکز ملی فوتبال آغاز شد. ملی‌پوشانی که تا روز گذشته درگیر مسابقات هفته نهم لیگ برتر فوتسال بودند، از شب گذشته خود را به کادرفنی معرفی کردند و صبح امروز پس از برگزاری نشست با وحید شمسایی و اعضای کادرفنی، در جریان برنامه‌های این اردو قرار گرفتند. براساس برنامه اعلام‌شده، تمرینات آماده‌سازی جسمانی ملی‌پوشان در مرکز تخصصی فوتبال (PEC) برگزار خواهد شد و بازیکنان در نوبت عصر نیز تمرینات توپی و تاکتیکی را زیر نظر کادرفنی دنبال می‌کنند. ابوالفضل کریمیان، سرپرست تیم ملی فوتسال، درباره اهداف برگزاری این اردو اظهار داشت: «تیم ملی فوتسال در چهارچوب برنامه‌های آماده‌سازی خود برای حضور در مسابقات داخل سالن آسیا برنامه‌ریزی کرده بود، اما باتوجه به شرایط منطقه، انتقال این رقابت‌ها به فروردین سال آینده قطعی است. با این حال، کادرفنی تصمیم گرفت از فرصت فیفادی آبان‌ماه برای گردهمایی ملی‌پوشان و پیگیری برنامه‌های فنی خود استفاده کند. یکی از اهداف مهم این اردو، فراهم کردن فرصت بیشتر برای بازیکنان جوان و مستعدی است که شاید در گذشته کمتر امکان حضور در اردوهای ملی را داشته‌اند. این بازیکنان می‌توانند توانایی‌های خود را در کنار سایر ملی‌پوشان به نمایش بگذارند و از نزدیک با دیدگاه‌ها، برنامه‌ها و ایده‌های فنی وحید شمسایی و همکارانش آشنا شوند.»
 

یوفا به‌دنبال کنار گذاشتن اینفانتینو!
مخالفان اینفانتینو فرصت چندانی برای سازماندهی تلاش‌های خود ندارند. طبق برنامه اعلام‌ شده، نامزدها باید تا 18نوامبر (27آبان) آمادگی خود را برای حضور در انتخابات تأیید کنند. باوجود برخی ناکامی‌ها در هفته‌های اخیر از جمله تغییر موضع رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا نشانه‌هایی از افزایش هماهنگی میان مخالفان رئیس فعلی فیفا دیده می‌شود. شیخ سلمان بن ابراهیم آل‌خلیفه، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا پیشتر در اقدامی غیرمنتظره از تلاش اینفانتینو برای کسب چهارمین دوره ریاستش حمایت کرد؛ اتفاقی که ضربه‌ای به برنامه مخالفان محسوب می‌شد. با این حال، منابع نزدیک به مذاکرات معتقدند تلاش‌ها برای یافتن یک گزینه جایگزین همچنان ادامه دارد و به مراحل پایانی رسیده است. در صورت نهایی شدن نام نامزد، این گزینه ابتدا به کمیته اجرایی یوفا و سپس در نشست آنلاین رؤسای فدراسیون‌های عضو این کنفدراسیون معرفی خواهد شد. با این حال، برخی مقام‌های اروپایی ترجیح می‌دهند اعلام عمومی نامزد تا حد امکان به روزهای پایانی مهلت ثبت‌نام موکول شود. نگرانی اصلی آنها احتمال آغاز کارزار تخریبی علیه گزینه پیشنهادی از سوی مخالفان او در فیفاست. با وجود این ملاحظات، برخی منابع احتمال برگزاری نشست‌های مربوط به انتخاب نامزد را در 7روز آینده مطرح کرده‌اند.

جستجو
آرشیو تاریخی