صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و دویست و سی و سه - ۱۸ مهر ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و دویست و سی و سه - ۱۸ مهر ۱۴۰۵ - صفحه ۴

فوتبال جهان

احتمال محرومیت ژسوس 
در پرونده جنجالی رونالدو
ژرژ ژسوس سرمربی تیم ملی پرتغال، ممکن است به‌دلیل نحوه برخورد با کریستیانو رونالدو با پیگرد انضباطی روبه‌رو شود هرچند هنوز شکایت رسمی در این زمینه ثبت نشده است.
به گزارش رسانه پرتغالی «سی‌ام ژورنال»، آغاز هرگونه رسیدگی انضباطی به رفتار ژسوس، منوط به ثبت شکایت رسمی است و تاکنون تصمیمی برای تشکیل پرونده اتخاذ نشده است. اختلاف میان سرمربی و کاپیتان پرتغال پیش از دیدار برابر دانمارک در لیگ ملت‌های اروپا بالا گرفت؛ زمانی که رونالدو اردوی تیم ملی را ترک کرد و دیدار مقابل دانمارک و نروژ را از دست داد. پرتغال هر دو مسابقه را بدون او با پیروزی پشت سر گذاشت.
ریشه اختلاف به اظهارات ژسوس در نشست خبری بازمی‌گشت که تأکید کرده بود اختیار انتخاب بازیکنان با سرمربی است. رونالدو نیز در بیانیه‌ای مفصل مدعی شد ژسوس دو بار به وعده‌هایش عمل نکرده است. سرمربی پرتغال تاکنون روایت خود را از این ماجرا ارائه نکرده است. در سوی مقابل، رونالدو نیز ممکن است به‌دلیل ترک اردو با مجازات‌هایی از جریمه مالی تا محرومیت شش‌ماهه مواجه شود.
 

مورینیو: دیدن رنج وینیسیوس 
قلبم را می‌شکند
ژوزه مورینیو در آستانه دیدار رئال مادرید برابر ویارئال، به دفاع از وینیسیوس جونیور پرداخت و از انتقادها علیه این مهاجم برزیلی در پی افت اخیر عملکردش انتقاد کرد.
سرمربی پرتغالی با اشاره به اهمیت شایسته‌سالاری در انتخاب ترکیب گفت نیمکت‌نشینی بازیکنی که افت کرده، یکی از راهکارهای ممکن است، اما این تصمیم همیشه بهترین نتیجه را ندارد. به اعتقاد او، بعضی بازیکنان برای بازگشت به سطح مطلوب خود به زمان و شیوه حمایتی متفاوتی نیاز دارند.
مورینیو درباره وینیسیوس گفت: «چیزی که ناراحتم می‌کند، این است که می‌بینم او چقدر می‌خواهد دوباره به شرایط خوب برگردد و بازیکنی باشد که مسابقات را می‌برد و تفاوت‌ها را رقم می‌زند. دیدن رنج او قلبم را می‌شکند.»
او همچنین احتمال اجرای برنامه‌ای ویژه برای بازگرداندن وینیسیوس به اوج را مطرح کرد و از هواداران خواست به جای افزایش فشار، از این بازیکن حمایت کنند.
  

فلیک: یامال بهترین بازیکن جهان خواهد شد
هانسی فلیک سرمربی بارسلونا، پیش از دیدار برابر ختافه از آمادگی لامین یامال تمجید کرد و گفت این ستاره جوان می‌تواند به بهترین بازیکن جهان تبدیل شود. او همچنین از احتمال بازگشت فرنکی دی‌یونگ در دیدار برابر رئال بتیس خبر داد.
فلیک درباره یامال گفت: «سطح بازی او فوق‌العاده است. اگر همین‌طور ادامه دهد و با این ذهنیت به پیشرفت فکر کند، می‌تواند بهترین بازیکن جهان باشد؛ اگر همین حالا این عنوان را در اختیار نداشته باشد.»
سرمربی آلمانی بارسا در عین حال تأکید کرد که باید به شرایط جسمانی بازیکنان جوان توجه داشت و حضور ۶۰ تا ۷۰ دقیقه‌ای یامال نیز می‌تواند کافی باشد.
فلیک درباره دی‌یونگ گفت که شرایط این هافبک خوب است و دردی ندارد، اما برای بازگشت به آمادگی کامل به زمان نیاز دارد.
 

اسپنس: احساس می‌کنم 
دوباره ۲۱ ساله‌ام
جد اسپنس مدافع انگلیسی، در گفت‌وگو با مجله «جی‌کیو بریتیش» از تغییر نگرش خود نسبت به فوتبال، عادت‌های پیش از مسابقه و نقش خانواده در زندگی‌اش صحبت کرد؛ بازیکنی که در آستانه نخستین حضورش برای اینتر قرار دارد. اسپنس درباره کنترل هیجان گفت: «دیگر عصبی نمی‌شوم. فکر می‌کنم از حدود ۱۸ سالگی این احساس را کنار گذاشتم. البته پیش از ورود به زمین در جام جهانی دوباره آن حس را تجربه کردم، اما ترجیح می‌دهم به آن انرژی بگویم، نه اضطراب.»
او درباره سرعت بالایش نیز آن را تا حد زیادی ارثی دانست و گفت پدر، عموها و پدربزرگش هم سریع بوده‌اند. اسپنس همچنین از اهمیت دعا و موسیقی در آماده‌سازی ذهنی خود پیش از مسابقات گفت و تأکید کرد خانواده‌اش جایگاه ویژه‌ای در زندگی او دارند.
این مدافع انگلیسی که قصد دارد برای بهبود ریکاوری از روش‌هایی مانند یوگا نیز استفاده کند، با لحنی امیدوارانه گفت: «احساس می‌کنم ۲۱ ساله‌ام.»
 

مانع مالی انتقال کارواخال به ختافه
دنی کارواخال، مدافع سابق رئال مادرید، پس از پایان قراردادش در تابستان گذشته هنوز تیم جدیدی پیدا نکرده است. توافق اولیه او با ختافه نیز به‌دلیل محدودیت‌های مالی لالیگا با مانعی جدی روبه‌رو شده و قراردادش تاکنون به ثبت نرسیده است.
بر اساس گزارش رسانه‌های اسپانیایی، دستمزد پیشنهادی به کارواخال ۳۴ ساله در چهارچوب بودجه فعلی ختافه قرار نمی‌گیرد. کمیته‌ای مستقل قرار است با بررسی شرایط بازیکن، سوابق دستمزدی و وضعیت بازار، رقم قابل قبول را تعیین کند. طبق گزارش پابلو پینتو، خبرنگار دازن، دستمزد سالانه منصفانه برای این مدافع حدود ۲.۶ میلیون یورو برآورد شده است که فراتر از توان مالی ختافه است.
اختلاف دیگری نیز میان طرفین وجود دارد: کارواخال خواهان درج بندی برای جدایی در پنجره زمستانی در صورت دریافت پیشنهادی بهتر است، اما ختافه با این درخواست موافقت نکرده است. تصمیم نهایی درباره ثبت قرارداد قرار است روز دوشنبه اعلام شود.

جستجو
آرشیو تاریخی