در حافظه موقت ذخیره شد...
دو گل اسپانیا با اشتباه بازیکنان سیتی
اتفاقی معنادار در ومبلی
اسپانیا خیلی زود توانست از اشتباه انگلیس استفاده کند. تنها دو دقیقه از آغاز بازی گذشته بود که مارک گوئهی، مدافع انگلیس، هنگام بازیسازی در عقب زمین توپ را از دست داد. یامال که منتظر چنین فرصتی بود، توپ را از او گرفت و در موقعیتی تکبهتک موفق شد دروازه انگلیس را باز کند.
انگلیس البته خیلی زود واکنش نشان داد و توانست جریان مسابقه را تغییر دهد و با 2گل از اسپانیا پیش بیفتد، اما در ادامه بار دیگر یک اشتباه از سوی بازیکنی که در منچسترسیتی بازی میکند، زمینهساز گل اسپانیا شد.
اینبار نوبت رایان اورایلی بود. پاس او در خط دفاعی مستقیماً به دنی اولمو رسید و هافبک اسپانیا نیز با دیدی مناسب، توپ را در اختیار بائنا قرار داد. بائنا از این فرصت نهایت استفاده را برد و با یک ضربه فنی و کاتدار، توپ را به تور دروازه انگلیس رساند تا بازی ۲-۲ شود. بعد از او هم میکل اویارزابال، گل سوم اسپانیا را به ثمر رساند تا در نهایت انگلیس در دیداری که می توانست برنده باشد، 3-2 شکست بخورد.
به این ترتیب، دو گل اسپانیا نه بهدلیل برتری آشکار در یک موقعیت تاکتیکی، بلکه پس از اشتباه بازیکنان انگلیس شکل گرفت؛ بازیکنانی که هر دو با منچسترسیتی ارتباط داشتند.
این اتفاق در شرایطی رخ داد که تنها یک روز پیش از مسابقه، گزارشهایی درباره پرونده مالی منچسترسیتی منتشر شده بود. براساس این گزارشها، ۱۱۴مورد از ۱۱۵ اتهام مطرحشده علیه این باشگاه تأیید شده و تصمیم درباره مجازاتهای احتمالی همچنان اتخاذ نشده است.
البته هیچ مبنای مستندی وجود ندارد که بتوان اشتباهات گوئهی و اورایلی را به این اخبار مرتبط دانست. با این حال، همزمانی این دو اتفاق باعث شده عملکرد بازیکنان سیتی در این مسابقه بیش از حد معمول مورد توجه قرار بگیرد؛ شبی که 2 اشتباه در خط دفاعی، به 2گل از گلهای اسپانیا ختم شد و بسیاری آنرا به فشار روحی ناشی از خبر محکومیت احتمالی منچسترسیتی، روی بازیکنان این تیم ربط دادند.
