در حافظه موقت ذخیره شد...
در نامه حدادی به تاج مطرح شد
برخورد با باشگاههایی که به تیم امید بازیکن ندادند
پیمان حدادی در تازهترین مصاحبه خود گفته است: ما در روزهایی بازیکنان خود را به تیم ملی امید دادیم که فیفادی نبود و ما هیچگونه اجباری برای این موضوع نداشتیم. البته یک نامه را سازمان لیگ زده بود و اشاره به ماده ۳۸ آییننامه انضباطی داشت که تیمهایی که بازیکن به تیم ملی امید ندهند با آنها برخورد میشود. ما الان منتظر هستیم تا ببینیم با تیمهایی که بازیکن به تیم ملی امید ندادند برخوردی صورت میگیرد یا نه! اگر این برخورد انجام نشود وجهه کمیته انضباطی دیگر خیلی مثل قبل نخواهد بود. همین امروز به آقای تاج نامه نوشتیم و منتظر برخورد با تیمها هستیم.
حدادی همچنین گفت: باشگاه پرسپولیس در بیانیهاش چند سؤال داشت که چرا در این شش هفته بازیهای ما تا الان در روز جمعه نبوده است، اما حریفان ما یکیدو تا از بازیهای خود را روز جمعه برگزار کردهاند. پرسپولیس با سایر تیمها چه فرقی دارد؟ تیمی که بیشترین هوادار را دارد صداوسیما و سازمان لیگ باید از بازیهایش استقبال کنند. به هر حال تیم خیبر و مردم خوب لرستان واقعاً بینظیر هستند، اما شواهدی در سازمان لیگ وجود دارد که برخی از دوستان نگاه ویژهای به استان خودشان دارند.
وی به موضوع مهمی نیز اشاره کرد: به نظرم این اتفاق را طوری رقم زدند تا نوار پیروزیهای پرسپولیس قطع شود و این موضوع را صراحتاً عرض میکنم. ما در هر شرایطی آمادگی برگزاری بازیها را داریم و رسماً از طریق رسانه اعلام کردیم. به هر حال با این تصمیمی که گرفتند، حق باشگاه پرسپولیس در اینجا پایمال شد. اگر بازی تیم خیبر بهخاطر داشتن یک بازیکن لغو شد، چرا بازی گلگهر که بازی آسیایی هم دارد، برگزار شد ؟
