مأموریت بزرگ قایقرانان

آب‌های آرام در تلاطم جبران

تیم ملی آب‌های آرام با ناخدای اوکراینی خود راهی آب‌های ناگویا می‌شود؛ تیمی ۹ نفره که بعد از نمایش کم‌فروغ در دوره گذشته بازی‌های آسیایی، این بار به دنبال جبران و بازگشت به جمع مدعیان است. قایقرانی که همواره یکی از رشته‌های پرمهره کاروان ایران در بازی‌های آسیایی بوده، در این دوره با ترکیبی ۹ نفره در دو بخش کایاک و کانو به آب می‌زند.
علی آقامیرزایی و پیمان قویدل در کایاک مردان، الناز شفیعیان، تانیا کارگرپور و کیانا کمال‌زاده در کایاک بانوان، محمدنبی رضایی در کانوی مردان و هیوا افضلی، هدیه خیرآبادی و مائده شورگشتی در کانوی بانوان، قایقرانان اعزامی ایران به ناگویا هستند.
آب‌های آرام ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو تنها دو مدال برنز به دست آورد؛ مدال‌هایی که سپهر ساعتچی و پیمان قویدل در کایاک دونفره ۵۰۰ متر و عادل مجللی و کیا اسکندانی در کانوی دونفره ۵۰۰ متر کسب کردند؛ نتیجه‌ای که با سابقه و انتظارات از قایقرانی ایران فاصله داشت و بخشی از آن به ضعف کادر فنی وقت و نارضایتی ملی‌پوشان از سرمربی برزیلی برمی‌گشت.
حالا اما یک مربی اوکراینی سکان هدایت تیم را در دست گرفته است. سرگئی بوزوگلی که مدت زیادی از شروع همکاری‌اش با تیم ملی نمی‌گذرد، اولین مأموریت بزرگ خود را با تیم ایران در ناگویا تجربه خواهد کرد. اگرچه قایقرانی ایران در سال‌های اخیر از روزهای طلایی خود فاصله گرفته، اما این تیم بدون شانس نیست و در چند ماده می‌تواند روی سکو باشد. کایاک دونفره ۵۰۰ متر آقامیرزایی و قویدل مهم‌ترین امید مدالی ایران است و در کنار آن، کانوی تک‌نفره مردان، کانوی تک‌نفره بانوان و ماده میکس که برای اولین بار در بازی‌های آسیایی برگزار می‌شود، هم می‌توانند برای سکو تلاش کنند.
ملی‌پوشان در ماه‌های اخیر اردوهای متعددی را در دزفول، تهران، بابلسر، انزلی و اردبیل پشت سر گذاشته‌اند، اما عدم حضور در مسابقات رسمی و تدارکاتی، مهم‌ترین معضل اخیر قایقرانان بوده است. آخرین حضور ملی‌پوشان ایران در تورنمنت بین‌المللی به مسابقات جهانی سال گذشته برمی‌گردد و بعد از آن، نمایندگان ما در رقابت‌های قهرمانی آسیا، کاپ‌های جهانی و مسابقات جهانی حضور نداشته‌اند. حالا قایقرانان ایرانی باید پس از ماه‌ها تمرین و بدون محک جدی مقابل رقبای آسیایی، قایق‌های خود را در ناگویا به آب بیندازند.
جستجو
آرشیو تاریخی