صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت فوتبال
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • لیگ برتر
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد و نود و یک - ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد و نود و یک - ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - صفحه ۳

آرمین شمسی‌پور و یک طلای ناب در کشتی فرنگی جوانان

چمدان آمریکایی کار خودش را کرد

تیم ملی کشتی فرنگی جوانان قبل از اعزام به مسابقات جهانی جوانان اردوی خود را در خانه کشتی برگزار می‌کرد.
 در یکی از آخرین تمرینات تیم ملی کشتی فرنگی علیرضا دبیر با حضور در اردوی جوانان از حمید باوفا خواست که کشتی‌گیران اعزامی به مسابقات جهانی را جمع کند تا یکی از کشتی‌گیران حاضر در اردوی تیم ملی را مورد تفقد قرار بدهد. با آمدن کشتی‌گیران علیرضا دبیر، آرمین شمسی‌پور را جلو کشید و به او یک هدیه جالب توجه داد و از او به‌خاطر تلاش‌هایش در تمرینات تقدیر کرد.
آرمین دلاوری از اندیمشک است؛ سرزمینی که مهد کشتی‌گیران دلاور و قهرمان بوده و حالا به مهد کشتی فرنگی دنیا تبدیل شده است.
دبیر در این مراسم به آرمین شمسی‌پور یک چمدان هدیه نفیس داد و به شمسی‌پور تأکید کرد که باید با قدرت در مسابقات جهانی به میدان برود. این چمدان از آمریکا به ایران آمده بود و یکی از دوستان علیرضا دبیر آن‌را به او هدیه داده بود اما دبیر برای اینکه به شمسی‌پور روحیه دهد تا اودر مسابقات جهانی اسلواکی کاری انجام بدهد کارستان آن‌را به آرمین هدیه داد. وقتی آرمین به فینال وزن 55کیلوگرم این مسابقات رسید و تنها فینالیست ایران در این مسابقات نام گرفت، مشخص شد که دبیر بیهوده آرمین را برای گرفتن آن هدیه انتخاب نکرده است. گاهی یک هدیه، فقط یک وسیله نیست؛ نشانه‌ای است از اعتماد، توجه و جرقه‌ای برای باور است که علیرضا دبیر تمام اینها را نسبت به آرمین شمسی‌پور داشت. اگر آن چمدان آمریکایی از سوی علیرضا دبیر، در مسیر قهرمانی شمسی‌پور نقشی داشته باشد، نقش اصلی‌اش نه در چرخ‌های چمدان که در حرکت دل و ذهن یک قهرمان است.
قهرمانی فقط از تمرین و زور بازو نمی‌آید؛ گاهی از یک نگاه، یک حمایت و یک لحظه باور شروع می‌شود. علیرضا دبیر سعی داشت با دادن آن چمدان آمریکایی به آرمین بگوید تو می‌توانی و چقدر هم درست این‌را ‌گفت. آرمین در دیدار فینال با غلبه بر حریفش مدال طلای جهان را به‌دست آورد تا تنها طلایی ایران در 10 وزن این مسابقات باشد.
جستجو
آرشیو تاریخی