دو گل در 15 دقیقه ابتدایی

پرسپولیس دهه شصتی برد

 پرسپولیس در قزوین روز فوق‌العاده‌ای نداشت اما بر عکس دو فصل گذشته هفته اول فصل را با برد شروع کرد تا از این حیث شرایط امیدوارکننده‌ای داشته باشد و با روحیه بهتر فصل را ادامه دهد.
نکته مهم این برد آنجایی بود که سرخ‌ها در 15 دقیقه ابتدایی دو گل زدند و همین دو گل تا پایان مسابقه پابرجا ماند. البته بعد از این دو گل زودهنگام شاید این انتظار به وجود آمد که تیم تارتار می‌تواند در قزوین جشنواره‌ای از گل راه بیندازد و یک برد خاطره‌انگیز را ثبت کند اما شرایط تیم حریف آنقدرها هم بد نبود که گل‌های بیشتری دریافت کند.
با این وجود مدل برد تیم پرسپولیس در این بازی شبیه بردهای دهه شصت سرخ‌ها بود. زمانی که در 15 دقیقه ابتدایی پرسپولیس آنقدر روی دروازه حریف فشار می‌آورد که زود به خواسته‌اش می‌رسید تا کار را در همان 20-15 دقیقه ابتدایی تمام کرده و بردش را قطعی کند.
جستجو
آرشیو تاریخی