تارتار فقط میخواست برنده باشد
پاگشای تازه واردها
فشاری که روی مدیران باشگاه پرسپولیس و مهدی تارتار از لحظه انتخاب این سرمربی وجود داشت آنقدر شدید بود که سرمربی تازه وارد با وجود شناخت از فضای این باشگاه، هوادارانش و البته لیگ برتر با شرایط پراسترسی به قزوین رفت. پرسپولیس تارتار در مسابقه اول فصل فقط میخواست برنده باشد و شاید به همین خاطر خیلی نباید به کیفیت بردش پیله کرد.
مهدی تارتار از جانب سکوهای سرخ و صفحات هواداری تحت فشار بود و خیلیها منتظر بودند تا او در همین گام نخست نتیجه نگیرد و از خجالتش در بیایند.
شاید به همین خاطر بود که تیم تهاجمی او که در 15 دقیقه ابتدایی دو گل زد و حریف را در یک سوم دفاعیاش محبوس کرد بعد از رسیدن به خواسته خود دنبال مدیریت بازی رفت و دیگر خبری از آن نمایش هیجانانگیز و تماشاگرپسند نشد.
پرسپولیس تارتار به صورت کلی تیم تدافعی و محتاطی نبود اما بعد از اینکه به خواستهاش رسید برای دقایقی طولانی احتیاط را پیشه کرد و فقط در زمانهای مقتضی دنبال خلق موقعیت و گل میگشت.
این مسابقه پاگشای بازیکنان تازهواردی بودند که تقریباً همگی به میدان رفتند و برخی از آنها درخشیدند و برخی دیگر فرصت چندانی برای درخشش پیدا نکردند. از بین تازهواردها محبی گل زد، جلالی پاس گل داد، زارع نمایش درخشانی داشت و شهرآبادی مطابق انتظار امیدوارکننده و انرژیک بود.
پرسپولیس در این مسابقه نمایش فوقالعادهای ارائه نداد و در دقایقی از نیمه نخست و نیمه دوم عقب نشست و به حریفش توپ داد اما با اینکه بعضاً دقایقی طولانی تحت فشار قرار میگرفت به شمسآذر موقعیت قطعی گل نداد.
در نقطه مقابل تیم تارتار که یک تغییر سیستم و پنج تعویض داشت در دقایق پایانی و تلف شده میتوانست به گل سوم هم دست یابد اما انگار برای این تیم که هنوز از نظر بدنی کار دارد و در فاز هماهنگی باید به نقطه مطلوبتری برسد این برد دوگله کافی بود چرا که هم تارتار و شاگردان تازهواردش باید از زیر فشار خارج میشدند هم پرسپولیس از سایر مدعیانی که در روز اول برنده شدند عقب نمیافتاد.
