صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت فوتبال
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد و هفتاد و چهار - ۰۶ مرداد ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد و هفتاد و چهار - ۰۶ مرداد ۱۴۰۵ - صفحه ۲

خبر

عذرخواهی تاج بابت ناکامی تیم ملی در جام جهانی
مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در مجمع انتخاباتی هیأت فوتبال استان کرمان به حضور تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ اشاره کرد و گفت: «ما باید واقع‌بین باشیم؛ نمی‌گویم بهترین نتیجه تاریخ را گرفتیم و قهرمان جام شدیم و معتقدم می‌توانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم. من هم باتوجه ‌به اینکه به مرحله حذفی راه پیدا نکردیم از مردم کشور و وطن عزیزم عذرخواهی می‌کنم. با این‌ حال معتقدم تیم ملی در مقابل سه دسته نباخت. تیم ملی ایران در شرایطی وارد مسابقات شد که مشکلات خاصی وجود داشت. ما سه مسابقه را در شرایطی برگزار کردیم که اتفاقات مختلفی رخ داد و شرایط میزبانی برای ما آسان نبود. با این‌ حال تیم ملی به میدان رفت و از کشور دفاع کرد. فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش تلاش کردند تیم ملی در مجامع بین‌المللی حضور داشته باشد و بهترین شرایط ممکن برای آن فراهم شود. بازیکنان در اردوها و مسابقات هر آنچه در توان داشتند انجام دادند و پرچم ایران در مسابقات برافراشته شد.»
وی با اشاره به حمایت هواداران ایرانی حاضر در ورزشگاه‌ها گفت: «درست است که برخی نارضایتی‌ها و مشکلات وجود داشت، اما فضای غالب ورزشگاه‌ها در اختیار ایرانی‌ها بود. مردم آمدند و از تیم ملی خود حمایت کردند. ما در سه بازی عملکرد قابل‌قبولی داشتیم. مقابل بلژیک بازی خوبی انجام دادیم و دیدار با مصر نیز قابل‌قبول بود. در هر سه مسابقه، بهترین بازیکن میدان از تیم ملی ایران انتخاب شد. درباره دیدارهای ما نیز بازتاب‌های زیادی در سطح جهان وجود داشت.»

  
ابقای جهانشاهی در هیأت فوتبال کرمان
مجمع انتخاباتی هیأت فوتبال استان کرمان پیش از ظهر دوشنبه در هتل پارس کرمان برگزار شد که در این مجمع مهدی جهانشاهی با کسب ۴۶رأی ۴سال دیگر در این سمت ابقا شد. رئیس فدراسیون فوتبال ایران در مجمع انتخاباتی هیأت فوتبال استان کرمان، گفت: «هیأت فوتبال استان کرمان که یکی از هیأت‌های پرکار کشور است. کرمان یک استان فوتبالی است و ما از مجموعه هیأت فوتبال راضی هستیم. استان کرمان تیم‌های زیادی در فوتبال و فوتسال و مفاخری همچون خانم مرضیه جعفری دارد که وقتی AFC ایشان را به‌عنوان برترین مربی معرفی کردند افتخار کردیم.»

  
محبی در آستانه انتقال به اورنبورگ
جدیدترین انتقال یک بازیکن ایرانی به فوتبال روسیه در آستانه نهایی شدن است و این بار نام یک مدافع جوان در میان لژیونرهای فوتبال ایران دیده می‌شود. مسعود محبی، مدافع ۲۱ساله خیبر خرم‌آباد، انتقالش به اورنبورگ روسیه را قطعی کرده و بزودی راهی این کشور خواهد شد تا فصل جدیدی از دوران حرفه‌ای خود را در فوتبال اروپا آغاز کند. اورنبورگ که پیش از این تجربه همکاری با بازیکنان ایرانی را داشته، حالا یک استعداد جوان دیگر از فوتبال ایران را به خدمت خواهد گرفت. این باشگاه روسی پیش‌تر محمد قربانی را در اختیار داشت و حالا مسعود محبی را به جمع بازیکنان ایرانی حاضر در فوتبال روسیه اضافه می‌کند. محبی فصل گذشته یکی از بازیکنان تأثیرگذار خیبر در لیگ برتر بود و با حضور در ۳۴مسابقه توانست جایگاه ثابتی در ترکیب تیم خرم‌آبادی پیدا کند. نمایش‌های این مدافع جوان باعث شد نگاه چند باشگاه داخلی و خارجی به سمت او جلب شود.

  
انصراف ازبکستان از میزبانی تیم‌های ایرانی
طبق اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، تیم‌های ایرانی قادر به میزبانی دیدارهای آسیایی خود در ایران نیستند و باید در کشور ثالث از رقبای خود، میزبانی کنند. سه کشور ازبکستان، عمان و عراق، گزینه‌های اصلی تیم‌های ایرانی، برای میزبانی دیدارهای خود هستند اما کشور ازبکستان انصراف خود از میزبانی دیدارهای نمایندگان ایران را اعلام کرده است. این موضوع به دلیل ترافیک بازی‌های ملی و باشگاهی کشور ازبکستان است. با این شرایط کشور ازبکستان از جمع گزینه‌های میزبانی ایرانیان خارج شده است.

  
قرارداد 5 ساله دقیقی چه شد؟
سعید دقیقی که از مدت‌ها پیش با مدیران باشگاه پیکان برای ادامه همکاری دچار اختلاف شده بود، پس از توافقی دوطرفه از این تیم جدا شد. تا زمان مشخص شدن وضعیت نیمکت پیکان و انتخاب سرمربی جدید، تمرینات این تیم زیر نظر علی‌ الله‌کرم، مدیر آکادمی باشگاه، پیگیری می‌شود. ظاهراً در هیأت مدیره باشگاه پیکان اختلافاتی میان اعضا وجود دارد. برخی موافق دقیقی بودند و برخی نیز مخالف. این درحالی است که باشگاه پیکان یک سال پیش قراردادی 5ساله با دقیقی امضا کرده و مدعی بود با این مربی سال‌ها ادامه خواهد داد اما در کمتر از یک سال دقیقی از سمتش کنار گذاشته شد تا مشخص شود که چنین قراردادهایی در فوتبال ایران بیشتر جنبه تشریفاتی و رسانه‌ای دارد تا یک تصمیم آینده‌نگرانه و ماندگار. به هرحال جدایی دقیقی شکاف‌ها در میان مدیران باشگاه‌ها و عمق اختلاف نظرها را نمایان می‌کند.

جستجو
آرشیو تاریخی