استارت والیبال درهفته سوم لیگ ملت‌ها از 24 تیر

طلسم‌شکنی با عبور از غول اوکراینی

رضا عباسپور
خبر‌نگار


 شاگردان روبرتو پیاتزا پس از کسب نتایج و عملکرد نسبتاً ضعیف در دو هفته ابتدایی لیگ ملت‌های 2026 و قرارگرفتن در رتبه 14 جدول رده‌بندی این رقابت‌ها حالا با حضور در شهر بلگراد صربستان منتظر آغاز هفته سوم است تا در این هفته حساس و سرنوشت‌ساز برابر چهار تیم نامدار اروپایی دست‌وپنجه نرم کند.
 
تلاش برای ارتقا در رنکینگ جهانی
تیم‌های ملی والیبال اوکراین، آلمان، اسلوونی و ترکیه، چهار حریفی هستند که ایران در هفته سوم از لیگ ملت‌های والیبال در سال 2026 باید با آنها روبه‌رو شود.  تیم ملی ایران در سال‌های اخیر مقابل این تیم‌ها به میدان رفته و نتایج متفاوتی که هم پیروزی بوده و هم ناکامی و شکست برابر آنها به دست آورده است.
 شاگردان روبرتو پیاتزا سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال ایران در فصل جاری تاکنون برابر سه تیم اروپایی یعنی بلغارستان، بلژیک و فرانسه قرار گرفته که هر سه دیدار را به رقبای قلدر و سخت کوش اروپایی واگذار کرده است.
 حالا پیاتزا، سرمربی تیم ملی امیدوار است این طلسم را در هفته سوم بشکند و شاگردانش پس از مدت‌ها برابر حریفان اروپایی به پیروزی برسند. 
ضمن اینکه تیم ملی والیبال ایران برای اینکه در جدول و رنکینگ جهانی رتبه خود را ارتقا بدهد نیاز به دشت چند برد و پیروزی شیرین در هفته سوم دارد. 
ملی‌پوشان کشورمان پس از پایان هفته دوم از رقابت‌های لیگ ملت‌ها راهی صربستان شدند و در شهر بلگراد کمپ تمرینی خود را برپا کردند.
 شهری که میزبان بازی‌های هفته سوم تیم ملی والیبال کشورمان با رقبای اروپایی است. تیم اوکراین که در حال حاضر با انجام 8بازی (5برد و 3شکست) 16 امتیاز دارد و در رتبه 5 جدول لیگ ملت‌های والیبال جهان در سال 2026 قرار دارد. قطعاً شاگردان پیاتزا در بازی نخست خود مقابل حریف قدرتمند و سخت‌جان اوکراینی در قدم اول برای پیروزی و کسب امتیاز کامل این بازی مهم جدالی سخت و نفسگیر پیش‌رو دارند.
 دوئلی که اگر والیبالیست‌های ملی‌پوش کشورمان بتوانند از آن سربلند خارج شوند قطعاً می‌تواند شروع امیدوارکننده و نویدبخشی برای ما در هفته سوم و ارتقای چشمگیر در جدول رده‌بندی باشد. تیم ملی والیبال ایران در هفته سوم از لیگ ملت‌های والیبال روز 24تیر باید از ساعت18 عصر به وقت تهران به‌مصاف رقیب اروپایی خود برود. ملی‌پوشان والیبال کشورمان که هم‌اکنون در شهر بلگراد صربستان حضور دارند به ترتیب در روزهای 25، 26 و 28تیرماه با آلمان، اسلوونی و ترکیه بازی خواهد کرد.
 تیم‌های آلمان، اسلوونی و ترکیه در حال حاضرو تا قبل از شروع هفته سوم از لیگ ملت‌های والیبال در جدول رتبه بندی 18 تیم حاضر در این رقابت‌ها رتبه‌های (دهم، چهارم و هفتم) را به خود اختصاص دادند و بالاتر از تیم ملی والیبال ایران در این رتبه‌بندی قراردارند.
 این یعنی شاگردان پیاتزا در هفته سوم برای عبور از این 4 تیم قدرتمند اروپایی کاری دشوارتر از هفته های گذشته پیش‌رو دارند. قطعاً اگر ‌ملی‌پوشان والیبال ایران بتوانند از 4بازی پیش روی خود امتیازات کامل و حداکثری را دشت کرده و با بیشترین برد این هفته سرنوشت‌ساز را به پایان برسانند، ما می‌توانیم امیدوار باشیم که صعود چشمگیری در جدول رده‌بندی این رقابت‌ها تجربه کنیم. البته کار سخت است و رقبا آماده و سرحال.

جستجو
آرشیو تاریخی