صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • جام جهانی
  • فوتبال ایران
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد و پنجاه و چهار - ۱۴ تیر ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد و پنجاه و چهار - ۱۴ تیر ۱۴۰۵ - صفحه ۸

کلوپ در آستانه هدایت آلمان؛ «شارژ شده‌ام و آماده‌ام»

یورگن کلوپ تأیید کرده است که در حال مذاکره با فدراسیون فوتبال آلمان برای برعهده گرفتن هدایت تیم ملی این کشور است. کلوپ که پس از جدایی از لیورپول در سال ۲۰۲۴ از مربیگری فاصله گرفته بود، اعلام کرده حالا پس از دوره‌ای استراحت، دوباره انرژی لازم برای بازگشت به نیمکت را به دست آورده است. او گفت: «من بیش از حد شارژ شده‌ام و آماده هستم.» پس از کنار رفتن یولیان ناگلزمن، فدراسیون فوتبال آلمان به دنبال گزینه‌ای جدید برای بازسازی تیم ملی بوده و کلوپ به عنوان گزینه اصلی مطرح شده است. این تغییر پس از حذف آلمان در ضربات پنالتی مقابل پاراگوئه در مرحله یک‌سی‌ودوم نهایی جام جهانی رخ داد؛ شکستی که فشارها بر کادر فنی را افزایش داد. کلوپ گفته به دلیل قراردادش با مجموعه ردبول، مذاکرات ممکن است زمان‌بر و پیچیده باشد.
با این حال، خود او تأکید کرده که نسبت به بازگشت به مربیگری کاملاً آماده است و حتی اشاره کرده که برای تصمیم نهایی نیاز به «مذاکرات جدی و فشرده» وجود دارد.
آلمان در سال‌های اخیر نتایج ضعیفی در جام‌های جهانی داشته و این کشور در سه دوره پیاپی موفق به صعود به مراحل پایانی نشده است؛ موضوعی که فشار برای ایجاد تغییرات اساسی را بیشتر کرده است.
جستجو
آرشیو تاریخی