هشدار رسانه‌های اسپانیا در مورد عربستان

زنگ خطر جدی برای لاروخا

رسانه‌های اسپانیایی پس از تساوی غیرمنتظره تیم ملی این کشور برابر کیپ‌ورد در نخستین دیدار جام جهانی ۲۰۲۶، نسبت به خطرات بازی پیش‌رو مقابل عربستان سعودی هشدار دادند. اسپانیا که یکی از مدعیان قهرمانی محسوب می‌شود، با توقف بدون گل برابر کیپ‌ورد دو امتیاز مهم را از دست داد و حالا تحت فشار بیشتری قرار گرفته است.
روزنامه مارکا در یادداشتی با عنوان «لامین یامال و ده بازیکن دیگر» این نتیجه را زنگ خطری جدی برای لاروخا دانست. خوان ایگناسیو گایاردو، مدیر مارکا تأکید کرد که اسپانیا نباید تنها به تاریخ و اعتبار خود تکیه کند و باید برتری‌اش را در زمین مسابقه ثابت کند. او هشدار داد که عربستان تیمی دست‌وپا بسته نیست؛ تیمی که در جام جهانی ۲۰۲۲ آرژانتین را شکست داد و در این دوره نیز موفق شده برابر اروگوئه، یکی از مدعیان قهرمانی، به تساوی برسد.
تحلیلگران اسپانیایی معتقدند مشکل اصلی اسپانیا مقابل کیپ‌ورد، کمبود خلاقیت یا مالکیت توپ نبود، بلکه ناتوانی در تبدیل موقعیت‌ها به گل بود. به همین دلیل احتمال ایجاد تغییرات در ترکیب تیم برای دیدار با عربستان وجود دارد.
 
جستجو
آرشیو تاریخی