کیتی مککیب، کاپیتان ۳۰ ساله آرسنال، پس از بیش از یکدهه حضور در جمع توپچیها، در پایان قراردادش در تابستان سال جاری، این باشگاه را ترک خواهد کرد.
به گزارش گاردین، این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که باشگاه تصمیم گرفته قرارداد جدیدی به این بازیکن ارائه ندهد و در عوض، تمرکز خود را بر جذب و پرورش بازیکنان جوانتر معطوف کند. مککیب که در سال ۲۰۱۵ از شلبورن به آرسنال پیوست، دوران پرافتخاری را با این باشگاه سپری کرده است. او در طول دوران حضور خود در آرسنال، موفق به کسب عناوینی همچون قهرمانی در لیگ برتر زنان، جام حذفی زنان، سه دوره جام قارهای و لیگ قهرمانان اروپا شده است.
باشگاه آرسنال در نظر دارد تا اوونا باتله، ملیپوش اسپانیایی و بازیکن فعلی بارسلونا را به عنوان جانشین مککیب به خدمت بگیرد. گزارشها حاکی از آن است که مککیب قصد دارد همچنان به عنوان یک بازیکن ثابت در ترکیب تیم بعدی خود به میدان برود و چندین باشگاه در لیگ برتر زنان و سایر لیگهای معتبر اروپایی، وضعیت جدایی او از آرسنال را به دقت زیر نظر دارند.