برخلاف میل باطنی‌ام کنار رفتم

انصاری: با سهم‌خواهی‌ها کنار نیامدم

 محمد انصاری تنها بعد از حدود چهار ماه از حضور در پست معاونت ورزشی باشگاه پرسپولیس کنار رفت. او دیروز مصاحبه مفصلی انجام داد و از ایده‌آل‌هایش در این پست گفت که محقق نشد یا اجازه ندادند محقق شود. با این حال آنچه در حرف‌های انصاری مهم بود اینکه او از برخی جریانات و افراد در باشگاه شاکی است اما نخواسته نامی از آنها به میان بیاورد.
انصاری در این مصاحبه گفت: «من از پرسپولیس کناره‌گیری نکرده‌ام و قطعاً در هر جایگاهی که بتوانم به باشگاه محبوبم کمک کنم حضور خواهم داشت اما حداقل در این مقطع دیگر به عنوان معاون ورزشی ادامه نخواهم داد. این کناره‌گیری را هم برخلاف میل باطنی‌ام انجام خواهم داد؛ اما در این شرایط حضور در آن را هم به صلاح و منطبق با اصولی که دارم نمی‌دانم. احساسم این است که الان باید این مسئولیت را در اختیار نفری قرار بدهم که بتواند با وجود شرایطی که هست و سهم خواهی‌ها و جریان‌سازی‌هایی که از سوی بعضی افراد وجود دارد، به نفع پرسپولیس پیش ببرد.»
او با تأکید بر اینکه مجبور به استعفا نشده حتی مدیران باشگاه و احمدی خواستار حضورش در بخش دیگری هستند گفت: «متأسفانه با جریان‌های نادرست و خطی که در فضای فوتبال وجود دارد و گاهی جامعه هواداری را هم به نام پرسپولیس اما به نفع خود مورد بهره‌برداری قرار می‌دهد، الان شرایط را برای انجام بعضی امور مهیا نمی‌بینم.»
انصاری همچنین گفت: «به هواداران پرسپولیس قول داده بودم شرط قبول این جایگاه این است که بتوانم کار درست را برای پرسپولیس انجام بدهم و اگر شرایط فراهم نباشد اصراری به اشغال این جایگاه ندارم. موضوع از نظر من ساده است. من این جایگاه را برای نفری خالی می‌کنم که به نظرم برای کار در شرایط کنونی بهتر است. امیدوارم در پرسپولیس همه این‌طور فکر کنند و برای ماندگاری خود از روی همه‌چیز از جمله پرسپولیس عبور نکنند.»
او در بخشی از صحبت‌هایش گفت: «من یک برنامه‌ها و ایده‌هایی داشتم و دارم که اجرای آنها را برای پرسپولیس لازم می‌دانم اما وقتی الان شرایط مهیا نیست، باید یک نفر با برنامه‌های دیگر بیاید. اختیار، اراده، جسارت و قدرتش را داشتم و دارم اما همان‌طور که گفتم آن را در مقطع کنونی با توجه شرایط حاکم بر فضای فوتبال و باشگاه و جوی که وجود دارد به صلاح پرسپولیس و هواداران ندیدم. پس بهتر دیدم دوستانی در این مسئولیت حضور پیدا کنند که بهتر با این فضا و جو کنار بیایند. پرسپولیس محل حکومت هیچ‌کس نیست. افراد نباید برای حفظ خود دست به اقداماتی بزنند که در نهایت پرسپولیس را دچار مشکل کند. الان این مشکل را در بخش‌هایی داریم. به نظر من بعضی افراد از این قانون تخطی کردند اما من قطعاً چنین نمی‌کنم و امیدوارم دیگر افراد هم رویه را تغییر بدهند.»

 

جستجو
آرشیو تاریخی