آقای کنعانی، اورونوف را مصدوم نکن!

امشب در جدال تکراری تیم‌های ملی ایران و ازبکستان که این بار در فینال تورنمنت العین برگزار خواهد شد اوستون اورونوف مقابل هم‌تیمی‌های ملی‌پوشش در تیم ایران قرار خواهد گرفت.
اورونوف در بازی با مصر بعد از درخشش خیره کننده خیلی زود تعویض شد تا شائبه مصدومیتش مطرح شود اما گفته می‌شود او مشکلی برای همراهی ازبک‌ها در بازی مقابل ایران نخواهد داشت و احتمالاً این بازیکن را در ترکیب اصلی تیم کشورش خواهیم دید.
در این میان احتمالاً او در این بازی مقابل نفرات ملی‌پوش پرسپولیس و احتمالاً محمدحسین کنعانی زادگان قرار خواهد گرفت. اتفاقاً کنعانی به نوعی صمیمی‌ترین دوست اورونوف در پرسپولیس به حساب می‌آید و حتی در اینستاگرام به نوعی برای او کری هم خوانده بود. حالا پرسپولیسی‌ها باید جدال این دو بازیکن را در قالب یک مسابقه جدی ملی تماشا کنند و البته از کنعانی انتظار دارند که باعث مصدومیت وینگر ازبک نشود هر چند اگر کنعانی فیکس باشد به شکل طبیعی تمام تلاشش را خواهد کرد تا دروازه تیم ملی توسط اوستون تهدید نشود.

جستجو
آرشیو تاریخی