مارال ترکمان: برای بازی با برزیل هیجان دارم

با تمام وجود برای تیم ملی بازی می‌کنم

مارال ترکمان، خانم گل فوتسال آسیا و ستاره تیم ملی فوتسال زنان ایران، در آستانه نخستین دوره جام جهانی فوتسال زنان در فیلیپین ۲۰۲۵ از انگیزه، هیجان و رؤیاهای بزرگ خود گفت.
ترکمان در پاسخ به پرسش فیفا درباره رویارویی با برزیل به‌عنوان نخستین حریف ایران گفت: «اگر می‌خواهی بهترین باشی، باید بهترین‌ها را شکست دهی. این همان شعاری است که تام بریدی، قهرمان بزرگ NFL، دلیل رسیدنش را به قله می‌داند. من هم با همین طرز فکر به جام‌ جهانی می‌روم. روبه‌رو شدن با تیمی مثل برزیل، با ۳۳ بازی بدون شکست و حضور آماندینیا، بازیکنی که هشت بار عنوان بهترین فوتسالیست زن جهان را گرفته، برایم هیجان‌انگیز است، نه ترسناک.»
خانم گل آسیا درباره نقش خانواده‌اش نیز گفت: «خوشحالم که در خانواده‌ای ورزشی بزرگ شدم. بازی‌های برادرم مهدی را از کودکی دنبال می‌کردم و از همان زمان به فوتبال علاقه‌مند شدم. بهترین خاطره‌ام از دوران بازی او وقتی بود که در لیگ قهرمانان آسیا به‌عنوان بازیکن برتر درخشید. واقعاً به او افتخار کردم.»
او درباره صعود تاریخی ایران به جام جهانی نیز افزود: «ما فقط یک راه برای رسیدن به جام جهانی داشتیم؛ پیروزی مقابل میزبان، چین. بازی در برابر آن همه تماشاگر تجربه‌ای فراموش‌نشدنی بود. وقتی برنده شدیم، احساس کردم تمام فشارها از روی دوشم برداشته شد. خیلی خوشحالم که توانستم سهم کوچکی در این موفقیت بزرگ داشته باشم.»
ترکمان در ادامه درباره کسب عنوان خانم گلی آسیا گفت: «در اولین حضورم توانستم بهترین گلزن مسابقات شوم و این برایم افتخار بزرگی است. این موفقیت حاصل تلاش جمعی تیم بود و از اینکه توانستم بخشی از زحماتم را به نتیجه برسانم، احساس فوق‌العاده‌ای دارم.»
وی درباره تقابل با برزیل و ایتالیا در گروه ایران اظهار داشت: «وقتی فهمیدم قرار است با برزیل بازی کنیم، ناامید نشدم؛ برعکس، خوشحال شدم. این فرصت من است تا توانایی دختران ایرانی را به دنیا نشان دهم. هر دختری بازی آماندینیا را تحسین می‌کند و من هم همین حس را دارم. فقط دو پله میان ما و ایتالیا فاصله است. بازی پایانی‌مان با ایتالیا بدون شک زیبا و دشوار خواهد بود، اما هدف ما صعود از گروه است.»
مارال ترکمان همچنین درباره هم‌تیمی‌هایش گفت: «فرزانه توسلی یکی از بهترین دروازه‌بان‌های جهان است و ما به او افتخار می‌کنیم. درباره سارا شیربیگی هم باید بگویم گل زدن برایش آسان است! امیدوارم روزی بتوانم مثل او گلزن باشم.»
این ستاره جوان در پایان درباره حضورش در نخستین جام جهانی فوتسال زنان افزود: «فکر می‌کنم آرزوی هر ورزشکاری حضور در جام جهانی است. من در ۲۲ سالگی دارم این رؤیا را زندگی می‌کنم و از صمیم قلب خوشحالم که عضوی کوچک از تیم بزرگ ایران هستم. هدفم این است که روزی بهترین بازیکن جهان شوم و کاری کنم تا هر کسی بگوید «می‌خواهم مثل مارال باشم». با تمام وجود برای تیم ملی بازی می‌کنم، چون هدف ما زیباست.»

جستجو
آرشیو تاریخی