اعتراض تند سرمربی آراد زاگرس به شرایط میزبانی فولاد
ساناز محمدی، سرمربی تیم فوتبال زنان آراد ورزش زاگرس، پس از شکست تیمش در هفته دوم لیگ یک فوتبال زنان مقابل فولاد خوزستان، از نحوه برگزاری مسابقه، تغییر ناگهانی زمین و تأخیر در آغاز بازی بهشدت انتقاد کرد و خواستار رسیدگی مسئولان به وضعیت برگزاری رقابتهای این رده شد.
محمدی در گفتوگویی پس از پایان دیدار گفت: «این بازی قرار بود ساعت ۱۵ روز جمعه، دوم آبان در اهواز برگزار شود، اما تنها ۴۸ ساعت پیش از آغاز مسابقه، زمین بازی تغییر کرد. این تصمیم ناگهانی مشکلات زیادی برای ما به وجود آورد و روند آمادهسازی تیم را تحت تأثیر قرار داد.»
سرمربی آراد زاگرس با اشاره به وضعیت نامطلوب ورزشگاه محل برگزاری، افزود: «در جلسه پیش از بازی، شرایط میزبانی مشخص شده بود. تیم ما ساعت ۱۳:۳۰ سوم آبان در مجموعه فولاد حاضر شد، اما پس از دقایقی سردرگمی تازه زمین مسابقه را پیدا کردیم. متأسفانه وقتی به زمین رسیدیم، هنوز خطکشی نشده بود! این مسأله واقعاً جای تعجب دارد.» وی با گلایه از تأخیر ۴۵ دقیقهای در آغاز بازی گفت: «سوت شروع مسابقه با ۴۵ دقیقه تأخیر زده شد. طبق قوانین، در چنین شرایطی ناظر باید اعلام عدم میزبانی میکرد، زیرا شرایط برگزاری مهیا نبود. از دقیقه ۲۰ نیمه دوم هم دیدار زیر نور ادامه یافت، در حالی که روشنایی ورزشگاه اصلاً در سطح استاندارد نبود. اینها نقض آشکار قوانین مسابقات است.»
محمدی درباره عملکرد فنی تیمش نیز توضیح داد: «در نیمه نخست چند موقعیت مسلم گلزنی داشتیم و حتی دو سه بار در موقعیت تکبهتک قرار گرفتیم، اما واکنشهای خوب دروازهبان فولاد مانع از گل شدن توپها شد. فوتبال همین است؛ وقتی از موقعیتها استفاده نکنی، تنبیه میشوی. با این حال، معتقدم شایسته شکست نبودیم و نتیجه مساوی عادلانهتر بود.»
او همچنین از تصمیم ناظر بازی برای ممانعت از فیلمبرداری مسابقه ابراز نارضایتی کرد و گفت: «اتفاقات عجیبی قبل از شروع بازی رخ داد. در جلسه هماهنگی اجازه فیلمبرداری به ما داده شده بود، اما ناظر مسابقه ناگهان مخالفت کرد و مانع شد. ما حتی انتظار داشتیم بازی در ورزشگاه اصلی شهدای فولاد برگزار شود، همانطور که تیم سپاهان دیدارهای خود را در نقش جهان انجام میدهد.» در پایان، سرمربی آراد ورزشی زاگرس تأکید کرد: «این سطح از بینظمی و بیتوجهی به استانداردها زیبنده فوتبال زنان کشور نیست.»
