برای صعود در جام ملت‌ها به بازی‌های بهتری نیاز داریم

دیدار: در سفـــــر هنـــــد خیلی اذیت شدیم

فائزه زمانی
خبر‌نگار


 سارا دیدار مهاجم 20 ساله تیم ملی این روزها ستاره فوتبال ایران است. در شرایطی که تیم ملی سفری سخت و 29 ساعته را برای حضور در تورنمنت هند پشت‌سر گذاشت، خستگی برای او معنایی نداشت و با دبل خود مقابل هند و تک گلش مقابل نپال فرشته نجات ایران در سرزمین هفتاد و دو ملت بود. او که آمار 7 گل در 7 بازی اخیر را به جای گذاشته به گفته خود تازه اول راه است و سودای درخشش در جام ملت‌ها را در سر دارد.

‌‌بازی مقابل تیم‌های هند و نپال چطور بود؟
 بازی مقابل هند و نپال بسیار خوب بود. این دو تیم‌های باکیفیتی بودند و تقابل با آنها قطعاً در ادامه راه می‌تواند به ما کمک کند.
‌‌در گذشته خیلی امکان بازی در فیفادی برای تیم ملی بانوان مطرح نبود، اما با این تورنمنت شرایط کمی فرق کرد. این موضوع چقدر جای امیدواری دارد؟
بله همینطور است. در گذشته امکان بازی در فیفادی برای ما محدود بود و حالا خوشحالیم که در فیفادی اخیر امکان بازی تدارکاتی برای ما فراهم شد. قطعاً چنین تورنمنت‌هایی به تیم ملی و رشد فوتبال ما کمک زیادی می‌کند و امیدوارم این روند تا جام ملت‌های آسیا ادامه داشته باشد.
‌‌تقابل با تیم‌هایی مثل هند و نپال می‌تواند شما را برای رویارویی با استرالیا و کره جنوبی قدرتمند آماده کند یا نیاز به بازی‌هایی باسطح بالاتری دارید؟
نباید به بازی هند و نپال بسنده کرد. قطعاً برای نتیجه خوب در جام ملت‌های آسیا و صعود از گروه، به بازی با تیم‌های سطح بالاتری نیاز داریم. در این فاصله باقی‌مانده باید بازهای تدارکاتی بیشتری داشته باشیم تا با استفاده از این فرصت‌ها تجربه بیشتری کسب کرده و در استرالیا با قدرت ظاهر شویم.
‌‌در 7 بازی اخیر تیم ملی، 7 گل به ثمر رساندی. این آمار خوب از کجا نشأت می‌گیرد؟
من خیلی زحمت کشیدم که به چنین آماری دست پیدا کنم اما هنوز اول راه است و باید خیلی بیشتر از این تلاش کنم تا برای تیم ملی مفید باشم. نگاهم به آینده است و امیدوارم بتوانم در جام ملت‌های آسیا گل‌های حیاتی برای تیم ملی بزنم.
‌‌گویا سفر شما به هند بسیار سخت و طولانی بوده است. عده‌ای این موضوع را تبعیض جنسیتی دانسته و معتقد هستند اگر چنین سفری برای تیم ملی مردان در نظر گرفته می‌شد، قطعاً صدای ستاره‌ها در می‌آمد.
سفر ما خیلی سخت بود و بسیار اذیت شدیم. باید برای این اعزام برنامه‌ریزی بهتری انجام می‌شد یا اینکه از قبل ما را در جریان شرایط و سختی این سفر می‌گذاشتند. ما اصلاً نمی‌دانستیم که چنین شرایط سختی در پیش داریم و واقعاً اذیت شدیم اما به رغم این سختی سعی کردیم بر خستگی غلبه کنیم و خداراشکر نتایج خوبی هم گرفتیم و هردو بازی را با برد پشت‌سر گذاشتیم.
‌‌برسیم به لیگ برتر. خاتون تا به اینجای کار نشان داده همچنان مدعی اصلی قهرمانی است. برای دوازدهمین‌بار جام به بم می‌آید؟
هر بازیکنی برود و بیاید، خاتون بم همیشه خاتون است. خیلی‌ها فکر می‌کردند امسال خاتون مدعی نخواهد بود اما این تیم بسیار بزرگ است و شرایط نمی‌تواند روی آن تأثیر منفی بگذارد. خاتون با این تعداد قهرمانی یکی از بهترین تیم‌های آسیا است و امیدوارم اول از همه در لیگ قهرمانان آسیا بدرخشیم و بعد از آن در لیگ برتر مجدداً جام را به خانه بیاوریم.

جستجو
آرشیو تاریخی