فوتسالیست‌ها با انگیزه‌ای فزاینده تمرینات را آغاز کردند

شمارش معکوس تا جام جهانی

در حالی که تنها 29 روز به آغاز پرهیجان جام جهانی فوتسال بانوان باقی مانده است، تیم ملی فوتسال بانوان ایران نخستین جلسه تمرینی خود را با روحیه‌ای مصمم و تمرکزی مثال‌زدنی در کمپ تیم‌های ملی برگزار کرد.
 این جلسه تمرینی با حضور تمامی بازیکنان منتخب و کادر فنی، نویدبخش آمادگی هرچه بیشتر تیم ملی برای حضور در این رویداد مهم جهانی است.
شاگردان شهرزاد مظفر، سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان، پس از یک جلسه فنی مختصر، تمرینات خود را به طور جدی آغاز کردند. ابتدا، بازیکنان به انجام تمرینات گرم‌کردن و حرکات سرعتی پرداختند تا آمادگی جسمانی خود را برای ادامه تمرینات سنگین‌تر افزایش دهند. در ادامه، تمرینات تکنیکی با توپ نیز در دستور کار قرار گرفت و بازیکنان به تقویت مهارت‌های فردی و هماهنگی تیمی خود پرداختند. شهرزاد مظفر، در حین برگزاری تمرینات، با تأکید بر اهمیت دقت در اجرای برنامه‌های تاکتیکی و هماهنگی گروهی، از بازیکنان خواست تا با تمرکز و انگیزه بالا، خود را تا روز آغاز رقابت‌های جهانی در بالاترین سطح آمادگی بدنی و ذهنی حفظ کنند. 
ملی‌پوشان در ادامه تمرین، در قالب چند نوبت بازی درون‌تیمی، به مرور برنامه‌های هجومی و دفاعی پرداختند. کادر فنی با دقت عملکرد هر بازیکن را زیر نظر گرفت و نقاط قوت و ضعف آنها را مورد ارزیابی قرار داد تا در ادامه تمرینات، برای رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت، برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهد.
این مرحله از اردو تا 12 آبان‌ماه در تهران ادامه خواهد داشت. پس از آن، تیم ملی فوتسال بانوان وارد مرحله بعدی تمرینات خود خواهد شد که شامل بازی‌های تدارکاتی با تیم‌های دیگر و تمرینات تخصصی‌تر برای آمادگی هرچه بیشتر برای حضور در جام جهانی خواهد بود.
جام جهانی فوتسال بانوان، فرصتی استثنایی برای بازیکنان تیم ملی فوتسال بانوان ایران است تا توانمندی‌های خود را به جهانیان نشان دهند و افتخاری بزرگ برای کشور به ارمغان آورند. امید است که با تلاش و کوشش فراوان، بانوان فوتسالیست ایران بتوانند در این رقابت‌ها به موفقیت‌های چشمگیری دست یابند.

جستجو
آرشیو تاریخی