خبر و مصاحبه

 توپ طلا سال آینده برای یامال است
پدر ستاره اسپانیایی جوان تیم فوتبال بارسلونا از مسئولان برگزارکننده مراسم اهدای مهم‌ترین جایزه فردی دنیای فوتبال به‌خاطر عدم اهدای این جایزه به فرزندش ایراد گرفت. لامین یامال تنها جایزه گرفتن دمبله را به نظاره نشست و گریه کرد. این اتفاق از نظر احساسی بشدت روی پدر یامال تأثیر گذاشت و سبب شد که او مسئولان برگزارکننده مراسم توپ طلا را به ندادن جایزه به شایسته‌ترین گزینه متهم کند. منیر نصراوی، پدر یامال پس از ناکامی فرزندش در کسب توپ طلا سال 2025 گفت: سال آینده این جایزه قطعاً از آن ما است.
پدر یامال اما به گفتن این جملات بسنده نکرد و رفته‌رفته بر خشمش اضافه شد، طوری که در یک تماس تصویری با برنامه تلویزیونی چیرینگیتوی اسپانیا اظهار داشت: فکر می‌کنم این بدترین اتفاقی بود که می‌توانست برای ما رخ دهد. نمی‌گویم دزدی شده اما بدترین ضربه روحی که می‌شد را به یک انسان زدند. به نظرم اینجا اتفاقات عجیب و غریبی رخ داده است. لامین با اختلاف بهترین بازیکن حال حاضر دنیای فوتبال است. این را به خاطر اینکه او پسرم است، نمی‌گویم بلکه به این دلیل که واقعاً بهترین بازیکن جهان است و رقیبی ندارد.
منیر نصراوی افزود: لامین یامال، تحت هر شرایطی لامین یامال است. باید بگویم که فکر می‌کنم اینجا اتفاقی عجیب رخ داده است. سال‌ آینده اما توپ طلا را خواهیم برد.
  
اقدام خیرخواهانه فابرگاس و تیمش
سسک فابرگاس، سرمربی باشگاه فوتبال کومو، تأیید کرد که این باشگاه سری‌آ تصمیم گرفته تمام عواید حاصل از بازی جام حذفی ایتالیا را به مردم محلی اهدا کند. این تصمیم پس از آن گرفته شد که شمال ایتالیا تحت تأثیر باران‌های سیل‌آسا قرار گرفت. سیل ویرانگر به خانه‌ها و کسب‌وکارهای اطراف شهر کومو آسیب رساند و سرمربی باشگاه پیام عاطفی حمایت خود را با مردم محلی به اشتراک گذاشت.
فابرگاس، سرمربی کومو همبستگی خود را با مردم محلی ابراز کرده و در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که باشگاه در این شرایط سخت به جامعه کمک خواهد کرد. او در اینستاگرام نوشت: «امروز، افکار من با همه مردم کومو است. دیدن سیل‌زدگی دریاچه زیبای ما و خساراتی که به بار آورده، قلبم را به درد می‌آورد. کومو برای من چیزی بیشتر از یک شهر است؛ اینجا خانه و خانواده من است. به تمام مردم، خانواده‌ها و کسب‌وکارهایی که آسیب دیده‌اند، بگویید که تنها نیستید. ما با شما هستیم و من به قدرت و اتحاد این شهر ایمان دارم. با هم از این شرایط عبور خواهیم کرد و دوباره کومو را درخشان خواهیم دید. باشگاه تمام عواید حاصل از بازی جام حذفی ایتالیا مقابل ساسولو را که برای چهارشنبه، ۲۴ سپتامبر برنامه‌ریزی شده، برای حمایت از مردم محلی در این دوران سخت اهدا خواهد کرد.»
طوفان و باران شدید همچنین راه‌های اصلی ارتباطی برخی از روستاهای کنار دریاچه را قطع کرد.

مورینیو: در خانه می‌ماندم بیشتر پول می‌گرفتم
ژوزه مورینیو درباره انتخابش برای بازگشت به پرتغال و سرمربیگری بنفیکا و انگیزه‌اش برای ماندن روی نیمکت این تیم صحبت کرد. مورینیو بعد از سال‌ها حضور در تیم‌های مختلف به پرتغال برگشت و هدایت بنفیکا را برعهده گرفت. ژوزه مورینیو درباره حضورش در بنفیکا گفت: اگر تا پایان فصل در خانه می‌ماندم، درآمد بیشتری نسبت به کار در بنفیکا کسب می‌کردم، به همین سادگی. اگر در خانه می‌ماندم و از کنار خانواده‌ بودن لذت می‌بردم، در لندن زندگی می‌کردم یا به سفرهای تفریحی می‌رفتم، درآمد بیشتری کسب می‌کردم. اما من اینجا هستم. از من می‌پرسید چرا؟ چون عاشق کار کردن هستم. دلم برای بازی کردن برای اهدافی که بنفیکا دارد تنگ شده بود. برای قهرمانی تلاش خواهم کرد و امیدوارم هواداران را خوشحال کنم.»
او در بخش بعدی افزود: «در رم نتوانستم این کار را انجام دهم و در فنرباغچه نیز شرایط فراهم نشد. این یک فرصت بی‌نظیر برای من است، چه به‌عنوان یک مربی و چه به‌عنوان یک شخص. نشستن در خانه برای من مناسب نیست. خودم را آزمایش می‌کنم، ریسک می‌کنم، برنده می‌شوم، می‌بازم. این چیزها است به من انگیزه می‌دهد.»
 
گواردیولا: به بازیکنان اصلی‌ام استراحت می‌دهم
پپ گواردیولا تأیید کرد که به بازیکنان اصلی تیمش در دیدار برابر هادرسفیلد استراحت خواهد داد. منچسترسیتی چهارشنبه‌شب در چهارچوب دیدارهای مرحله یک‌شانزدهم رقابت‌های جام اتحادیه فوتبال انگلیس در ورزشگاه خانگی هادرسفیلد روبه‌روی این تیم به میدان خواهد رفت. گواردیولا قبل از بازی در مورد موفقیت دوناروما در مراسم اهدای توپ طلا گفت: «به او تبریک می‌گویم، همین‌طور به پاری‌‌سن‌‌ژرمن. این چیزی است که او در پاریس انجام داده. اما بله، تأثیرش واقعاً عالی بوده است. همیشه وقتی او را داریم خوشحالیم که می‌تواند راضی باشد.» او در رابطه با شرایط سیتی برای بازی گفت: «یک خبر به شما می‌دهم. ما با ترکیب اصلی سه بازی اخیر بازی نخواهیم کرد. این قطعی است. ببینید، تنها مشکلی که الان در جام اتحادیه داریم و من به این رقابت احترام می‌گذارم این است که با مصدوم به این رقابت نرسیم. متأسفانه مصدوم داریم. چهارشنبه ترکیبی از بازیکنان تیم اصلی و بازیکنان آکادمی بازی خواهند کرد، چون اولویت، برنلی، موناکو و برنتفورد است... تلاش ما بر رقابت کردن و صعود است!»

جستجو
آرشیو تاریخی