ناپولی همچنان در جاده پیروزی

کونته هنوز از تیمش راضی نیست

ناپولی با چهار برد متوالی در سری آ شروعی امیدوارکننده داشته، اما آنتونیو کونته سرمربی این تیم، هنوز از شرایط تیمش راضی نیست. دوشنبه شب، ناپولی در خانه به سختی با نتیجه ۳-۲ پیزا را شکست داد؛ بردی که نشان می‌دهد آبی‌پوشان جنوب ایتالیا هنوز به فشار و هماهنگی بازی همزمان در لیگ ایتالیا و لیگ قهرمانان عادت نکرده‌اند.
کونته پس از بازی به‌صراحت گفت: «برد هرگز آسان نیست و ما برابر تیمی بازی کردیم که درباره آن به بازیکنان هشدار داده بودم، چون آنها تیمی فیزیکی هستند و بازی‌شان شدت و سرعت بالایی دارد. بازی سختی بود، چون اگر پرس از بالا جواب ندهد و آنها فضا پیدا کنند به شما ضربه می‌زنند.» او با اشاره به شروع خوب فصل افزود: «خوشحالم که فصل را با ۴ برد شروع کردیم و امتیازات خوبی جمع کردیم که می‌تواند در ادامه فصل به ما کمک کند.»
سرمربی ناپولی درباره شادی پس از گل لوکا دیونه هم گفت: «خیلی خوشحال شدم، چون لوکا خیلی تلاش می‌کند. وقتی بازیکنان را به آرامش و احتیاط دعوت می‌کنم به خاطر محافظت از خودم نیست. ما بر خلاف سایر باشگاه‌ها تیمی نداریم که به بازی همزمان در سری آ، لیگ قهرمانان، جام حذفی و سوپرجام عادت داشته باشد. ما باید تیم را با بازیکنانی بچینیم که از شرایط مختلفی آمده‌اند. نماد اسکودتو روی سینه بازیکنان وزن دارد و انتظارات را بالا می‌برد.»
در این میان، عملکرد جووانی دی‌لورنزو، کاپیتان تیم در چند بازی اخیر مورد توجه رسانه‌ها بوده است. دی‌لورنزو در دیدار حساس لیگ قهرمانان مقابل منچسترسیتی با دریافت کارت قرمز در دقیقه ۲۱ بازی را برای ناپولی سخت کرد. 

جستجو
آرشیو تاریخی