این ضعف در پرسپولیس پذیرفتنی نیست

فقدان موقعیت گل، ناهماهنگی بین بازیکنان

حمید درخشان 
سرمربی سابق پرسپولیس

نیمه اول شاهد مدیریت مطلوب عرض زمین از سوی شاگردان هاشمیان بودیم امابازی کاملاً بسته و منسجم فجر بود که اجازه عبور از عمق خط دفاعی را به پرسپولیس نداد. این تدابیر دفاعی باعث شد توپ بیشتر در عرض زمین گردش کند و پرسپولیس نتواند به موقعیت‌های جدی دست یابد.
یکی از نکات مهم در بازی‌های تهاجمی، حضور فعال مدافعان کناری در فرایند حمله و ارسال‌های مؤثر است که متأسفانه در نیمه اول این دیدار چندان دیده نشد. مدافعان چپ و راست فجرسپاسی با کنترل فضاهای کناری، راه‌های ارسال توپ را محدود کردند و همین مسأله باعث شد پرسپولیس نتواند از وینگرهای خود به‌خوبی بهره ببرد.
فجر با استفاده از بازی مستقیم و ساده توانست به گل برسد؛ تاکتیکی که پرسپولیس باید به‌دنبال راهکاری برای مقابله با آن باشد. برای بهبود شرایط، تغییراتی در ترکیب و شیوه بازی پرسپولیس لازم است. باید از توانایی وینگرهای چپ و راست بهتر بهره‌برداری کرد تا موقعیت‌های خطرناکی خلق شود.
مشکل اصلی پرسپولیس در ۴۵دقیقه نخست، فقدان موقعیت‌های خطرناک روی دروازه حریف بود؛ ضعفی که برای تیمی با تاریخ و هواداران پرشمار، پذیرفتنی نیست. 
در نیمه دوم پرسپولیس با فشار مداوم و استفاده از خستگی حریف توانست به گل برسد که این گل نتیجه تیزهوشی علیپور بود. با این حال، انتظار می‌رود این تیم بازی روان‌تر و هجومی‌تری ارائه دهد. 
به نظر می‌رسد اولین بازی فصل و عدم هماهنگی کافی بازیکنان دلیل اصلی ضعف در ارائه بازی مطلوب بوده است.
سطح هماهنگی بازیکنان پرسپولیس در این مسابقه پایین بود و این موضوع به وضوح در عملکرد تیم مشهود بود. 

جستجو
آرشیو تاریخی