صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و نود و دو - ۰۹ مرداد ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و نود و دو - ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - صفحه ۴

آینده خط حمله منچستر با سه ستاره هجومی

آموریم و پایان دوران شماره ۹ سنتی

 با توجه به آخرین تحولات در منچستریونایتد، سرمربی این تیم، روبن آموریم، در حال بازنگری در شیوه استفاده از بازیکنان خط حمله و به‌خصوص نقش برونو فرناندز است. او فهمیده که فرناندز بهترین عملکرد خود را وقتی دارد که در موقعیت‌های بالاتر زمین و به عنوان یکی از دو شماره ۱۰ بازی کند، نه در نقش هافبک میانی.
یونایتد در جست‌وجوی مهاجم نوک، دو نام اصلی را در نظر دارد: بنجامین سسکو و اولی واتکینز. سسکو ۲۳ ساله و در حال ورود به دوران اوج است و ممکن است هزینه‌بر باشد (تا ۷۸ میلیون پوند). واتکینز ۲۹ ساله، تجربه بیشتری در لیگ برتر دارد و البته قیمت پایین‌تری (حدود ۴۵ میلیون پوند). اما آموریم به این فکر است که شاید نیازی به جذب یک مهاجم سنتی نوک نباشد.
با در اختیار داشتن بازیکنانی مثل راسموس هویلون، برایان امبومو، ماتئوس کنیا و کاپیتان فرناندز که همگی می‌توانند در نقش‌های هجومی مختلف بازی کنند، منچستریونایتد می‌تواند با حفظ این ترکیب، بهترین بهره را از فرناندز بگیرد. امبومو و کنیا بازیکنانی هستند که قابلیت بازی در نقش مهاجم نوک را دارند اما بیشتر شبیه وینگر یا مهاجم متحرک‌اند. این مدل بازی مدرن که تیم‌های بزرگی مثل لیورپول و پاری‌سن‌ژرمن هم به آن روی آورده‌اند، انعطاف و قابلیت تغییر تاکتیکی بیشتری دارد و دیگر نیازی به مهاجم سنتی 
شماره ۹ نیست.
تنهایی فرناندز
آموریم به این نکته اشاره کرده که فرناندز در فصل گذشته زیاد تنها بود و گاهی احساس می‌کرد باید بار سنگین حمله را به دوش بکشد. با اضافه شدن بازیکنانی چون امبومو و کنیا، همچنین بازگشت کوبی ماینو، قرار است فشار از روی فرناندز برداشته شود تا بتواند نقش رهبری خود را بهتر ایفا کند.
از نظر آموریم، فرناندز باید نزدیک به محوطه جریمه باشد تا بیشترین تأثیر را داشته باشد؛ این موضوع در بازی‌های اخیر منچستریونایتد و به‌خصوص در دیدار دوستانه مقابل وستهام کاملاً مشهود بود. فرناندز در آن بازی دو گل زد و نقش کلیدی در خلق موقعیت‌ها داشت. اشتباه بزرگ فصل گذشته، به نظر آموریم، بازی دادن فرناندز در نقش عمیق‌تر در فینال لیگ اروپا بود که عملکرد ضعیفی داشت.
در نهایت، این تغییر رویکرد می‌تواند به بازگشت فرم درخشان فرناندز کمک کند، چرا که در کنار امبومو و کنیا و با نقش هجومی‌تر، احتمال بازگشت به سطح گلزنی بالاتر و تأثیرگذاری بیشتر وجود دارد.

کنار گذاشتن تفکر سنتی
از طرفی، کنار گذاشتن تفکر سنتی «مهاجم نوک ثابت» و استفاده از مهاجمان متحرک و انعطاف‌پذیر، می‌تواند منچستریونایتد را به تیمی غیرقابل پیش‌بینی و مدرن در خط حمله تبدیل کند که با ترکیب فرناندز، امبومو و کنیا و پشتیبانی از بازیکنان کناری مثل آماد دیالو، فشار قابل توجهی روی دفاع حریفان وارد می‌کند.
بنابراین، آموریم به جای صرف هزینه‌های سنگین برای جذب مهاجم نوک سنتی، به دنبال بهره‌برداری از پتانسیل بازیکنان موجود و تغییر نقش فرناندز به عنوان بازیکن کلیدی حمله است تا منچستریونایتد را به روزهای اوجش برگرداند. این استراتژی می‌تواند پاسخ منچستریونایتد به نیازهای هجومی تیم باشد و فصل جدید را با رویکردی متفاوت و امیدوارکننده آغاز کند.

جستجو
آرشیو تاریخی