صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و پنجاه و یک - ۲۰ خرداد ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و پنجاه و یک - ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - صفحه ۴

خبر

سار، خرید رسمی چلسی
باشگاه چلسی رسماً از تکمیل خرید مامادو سار، مدافع میانی جوان فرانسوی، از تیم استراسبورگ خبر داد. این بازیکن ۱۹ ساله با قراردادی بلندمدت تا سال ۲۰۳۳ به جمع آبی‌های لندن پیوسته است. توافق اولیه برای انتقال این مدافع میانی، در ژانویه گذشته و با مبلغ ۱۴ میلیون یورو بین دو باشگاه حاصل شده بود تا سار در پایان فصل به چلسی ملحق شود. لازم به ذکر است که هر دو باشگاه استراسبورگ (که در لیگ فرانسه فعالیت می‌کند) و چلسی، تحت مالکیت گروه هلدینگ چندباشگاهی بلوکو (BlueCo) قرار دارند.
سار پس از ۶ سال حضور در آکادمی جوانان لانس و سپس ۶ فصل بازی برای لیون، فصل ۲۰۲4-2023 را به صورت قرضی در باشگاه بلژیکی دارینگ بروکسل سپری کرد. این مدافع آینده‌دار، در فصل ۲5-۲۰۲4 برای استراسبورگ ۲۸ بازی در تیم اصلی انجام داد و به این تیم کمک کرد تا با کسب رتبه هفتم در لیگ، جواز حضور در لیگ کنفرانس فصل آینده را به دست آورد.
با توجه به تکمیل به‌موقع این انتقال، مامادو سار در لیست بازیکنان انزو مارسکا، سرمربی جدید چلسی، برای حضور در مسابقات جام باشگاه‌های جهان گنجانده خواهد شد. این موضوع نشان‌دهنده اعتماد کادرفنی و مدیریت چلسی به پتانسیل بالای این مدافع جوان است.

چالش رئال با ریورپلاته بر سر خرید ماستانتونو
خورخه بریتو، رئیس باشگاه ریورپلاته، می‌گوید حاضر نیست برای فروش فرانکو ماستانتونو حتی یک سنت به رئال مادرید تخفیف بدهد. بحث پیوستن ماستانتونو به رئال مادرید در روزهای گذشته بسیار داغ شده است و به نظر می‌رسد که مدیران این باشگاه در آستانه نهایی کردن این انتقال هستند و باید او را بازیکن جدید این باشگاه دانست.
اما خورخه بریتو اظهارات جالبی را درباره جدایی این بازیکن و انتقالش به رئال مادرید مطرح کرده است. رئیس باشگاه ریورپلاته تأکید دارد که این بازیکن قرار است به این باشگاه اسپانیایی بپیوندد و توافق با این بازیکن برای شش فصل آینده نهایی شده است. او به ESPN آرژانتین گفت: «اگر بازیکن بخواهد برود، می‌رود، بند فسخ را فعال می‌کند و کار زیادی نمی‌توان انجام داد.»
با این حال، بریتو اهل معامله و تخفیف نیست و حتی یک سنت هم پایین‌تر از بند فسخ ۴۵ میلیون یورویی را نمی‌پذیرد: «بند فسخ در چهارچوب قرارداد استخدامی، به بازیکن این حق را می‌دهد که با پرداخت آن به‌ صورت آزاد به باشگاه دیگری برود. باشگاه نمی‌تواند کاری انجام دهد؛ اگر بازیکن تصمیم بگیرد برود و بند فسخ را فعال کند، دیگر کاری از دست ما ساخته نیست.»
ماستانتونو تا سال ۲۰۲۶ با ریورپلاته قرارداد دارد و چند ماه پیش، حقوقش افزایش پیدا کرد و بند فسخش نیز چند برابر شد تا مبلغ ۱۵ میلیون یورویی پیشین به‌ راحتی در اختیار باشگاه‌های بزرگ اروپایی قرار نگیرد.
او در این باره توضیح داد: «افراد زیادی می‌پرسند چرا بند فسخش را خیلی بیشتر افزایش ندادیم. موضوع این نیست که به ذهن ما نرسید بلکه نمایندگان بازیکن درخواست می‌کنند که عدد خیلی غیرواقعی نباشد. این بند طوری طراحی شده که بازیکن بتواند با مبلغی منطقی برای باشگاه، از آن جدا شود.»
از نگاه بریتو، حضور ماستانتونو در سطح اول فوتبال آرژانتین یکی از مهم‌ترین اتفاقات چند دهه اخیر است و باشگاه ریورپلاته قصد دارد برای فروش او مقاومت جدی به خرج دهد: «او یکی از مهم‌ترین جذب‌های کشور در ۲۰ یا ۳۰ سال اخیر است. ما باید به قراردادی که داریم احترام بگذاریم، از منافع باشگاه تا آخرین سنت دفاع کرده و تلاش کنیم بازیکن را تا جای ممکن حفظ کنیم.»

جستجو
آرشیو تاریخی