صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هشتصد و بیست و پنج - ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هشتصد و بیست و پنج - ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - صفحه ۴

سوژه

پیام احساسی رئیس بارسلونا به بازیکنان
لاپورتا: به شما افتخار می‌کنم
خوان لاپورتا باور دارد که نمایش بازیکنان بارسلونا مقابل اینتر، باید باعث شود آنها به خودشان افتخار کنند. در پی حذف بارسلونا از لیگ قهرمانان اروپا و ناکامی در رسیدن به فینال مونیخ، خوان لاپورتا، رئیس باشگاه با حضور در رختکن تیم پس از دیدار برگشت مقابل اینتر، شخصاً به بازیکنان به‌خاطر تلاش و روحیه جنگنده‌شان تبریک گفت. به گزارش آاس، لاپورتا که نمی‌خواست زخم‌های تازه درد حذف را بیشتر کند، بدون هیچ سرزنشی، انتقادی یا ناراحتی، بازیکنان را به‌خاطر نمایش غرورآفرین‌شان تحسین کرد. او در سخنانی صمیمانه خطاب به تیم گفت: «می‌توانید با سربلندی از زمین خارج شوید، هواداران به شما افتخار می‌کنند. سال آینده دوباره تلاش خواهیم کرد و این بار حتی بهتر از قبل خواهیم بود.» اگرچه فضای حاکم بر رختکن نشان از ناراحتی و خشم شدید بازیکنان و کادر فنی داشت، اما پیام لاپورتا با قدردانی بازیکنان همراه شد. اکنون تمرکز کادرفنی بارسلونا بر بازی حساس یکشنبه مقابل رئال مادرید در ورزشگاه مونتجوئیک است؛ جایی که پیروزی می‌تواند عملاً قهرمانی لالیگا را قطعی کند. در صورت برد، بارسا با هفت امتیاز اختلاف و برتری در بازی رودررو، تنها سه بازی تا پایان فصل فاصله خواهد داشت. این موفقیت، در کنار قهرمانی در کوپا دل‌ ری و سوپرکاپ، می‌تواند فصلی موفق را برای کاتالان‌ها رقم بزند.


کرگر: بابت غیبت یامال
 در فینال حسرت می‌خورم
جیمی کرگر که جدال جذاب و هیجان‌انگیز اینتر و بارسلونا را برای CBS کارشناسی می‌کرد، پس از پایان بازی به تمجید از نمایش درخشان لامین یامال مقابل اینتر پرداخت و در مورد او گفت: «لامین یامال سزاوار این نبود که امشب در سمت بازنده قرار بگیرد. در کل هیچ‌کس لایق این اتفاق نیست، اما وقتی به نوجوان‌ بودن یامال فکر می‌کنید، برای او بیشتر از بقیه ناراحت می‌شوید. او در هر دو بازی رفت و برگشت فوق‌العاده بود و بار خط حمله بارسلونا را به دوش کشید. از نظر من، یامال یک سوپراستار مطلق است. برای فینال مونیخ تنها یک حسرت دارم: وقتی آنجا برویم، یامال را نخواهیم دید.» یامال در تقابل با اینتر ۵ شوت به سمت دروازه شلیک کرد که سه مورد از آنها در چهارچوب بود و البته یک ضربه او در ثانیه‌های پایانی وقت معمول به تیرک دروازه برخورد کرد. او شب گذشته ۱۴ دریبل موفق داشت و در ۲۳ مورد از ۳۴ دوئل زمینی خود پیروز شد. شاید اگر درخشش خیره‌کننده یان زومر نبود، لامین یامال می‌‌توانست با عملکرد درخشان خود در فینال حاضر شود.


واکنش به پیشنهاد عربستانی‌ها
آموریم: می‌خواهیم فرناندز را  نگه داریم

سرمربی منچستریونایتد در نشست خبری پیش از جدال با اتلتیک بیلبائو، به شایعات فروش برونو فرناندز به الهلال واکنش نشان داد و گفت: «فکر می‌کنم درک این مسأله (شایعات انتقال) آسان است، نه فقط به خاطر آمارش، بلکه به‌ خاطر سبک بازی‌ برونو. او بازیکن فوق‌العاده‌ای است و ما به بازیکنانی سطح بالا نیاز داریم. او رهبر و کاپیتان تیم است. طبیعی است که دیگران بخواهند برونو را جذب کنند، اما ما می‌خواهیم او را نگه داریم. او یکی از بهترین بازیکنان جهان است.» به نظر نمی‌رسد منچستریونایتد، قصدی برای فروش برونو فرناندز در این تابستان داشته باشد. به گزارش دیوید اورنشتاین خبرنگار معتبر اتلتیک، باشگاه قصد دارد تا تیم را حول برونو بچیند و طبق شواهد و دریافت ما از این اخبار، خود فرناندز نیز با توجه به اوضاع فعلی، علاقه‌مند به انتقال به عربستان نیست. با توجه به ارقام و مبالغی که ممکن است پیشنهاد دهند آیا اوضاع تغییر خواهد کرد یا خیر، و اینکه الهلال تا چه اندازه حاضر است برای جذب برونو دست به هزینه های نجومی بزند. اما با این حال در صورتی که برونو خواهان ماندن در یونایتد و ادامه دوران حرفه‌ای خود در سطح اول فوتبال در اروپا باشد، یونایتد بدون توجه به اوضاع مالی خود عملاً هیچ تمایلی به درآمدزایی از فروش او ندارد. هنوز هیچ مذاکره و یا تماسی میان دو باشگاه منچستریونایتد و الهلال صورت نگرفته و پیشنهادی نیز ارسال نشده است. باشگاه نیز به برنامه واضح خود برای حفظ فرناندز تأکید دارد. میل نیز گزارش داده که هیچ پیشنهاد رسمی‌ای از سوی الهلال برای جذب او ارائه نشده و حتی در صورت ارسال پیشنهاد، یونایتد به دنبال فروش هافبک پرتغالی نخواهد بود.

جستجو
آرشیو تاریخی