خبر

درویش، باقری و استیلی
در مراسم زنده‌یاد ظلی
رضا درویش، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس صبح دیروز در ورزشگاه امجدیه (شهید شیرودی) حضور یافت و در مراسم تشییع پیکر فرامرز ظلی پیشکسوت فوتبال کشور شرکت کرد و به جامعه ورزش و فوتبال تسلیت گفت. همچنین از باشگاه پرسپولیس کریم باقری و حمید استیلی نیز در این مراسم حضور داشتند.
رضا درویش در حاشیه این حضور گفت: «به جامعه ورزش تسلیت می‌گویم، چون فرامرز ظلی متعلق به فوتبال بود. متأسفانه در جامعه ما یک موضوع خیلی بد مرسوم شده که وقتی کسی زنده است به سراغ او نمی‌رویم و وقتی که فوت می‌کند بر سر مزار او می‌رویم. امیدوارم این یک تذکری باشد که قدر دوستان را بیشتر بدانیم.»


طرح باشگاه برای پیشکسوتان
در حاشیه مراسم تشییع پیکر فرامرز ظلی، رضا درویش در پاسخ به این سؤال که پرسپولیس چه تدبیری برای حمایت از پیشکسوتانش دارد، گفت: «هر باشگاهی متعلق به پیشکسوتان آن باشگاه است چون حاصل زحمات آن پیشکسوتان را نسل جدید می‌بیند و ما هم سعی می‌کنیم در رفع مشکلات آنها کوشا باشیم و باید همه تلاش‌مان را انجام دهیم که آنها از ما راضی باشند.» وی افزود: «اتفاقاً طرحی را در هیأت‌مدیره بردیم که یک کارگروه بگذاریم و محل درآمدزایی درست کنیم که آن درآمد مشمول پیشکسوتان باشگاه شود و بتوانیم گره‌گشایی کنیم. حتماً از پیشکسوتان و هوادارانی که بضاعت مالی دارند کمک می‌گیریم که به همه پیشکسوتان کمک کنیم نه فقط آنهایی که سرشناس هستند و دیده می‌شوند.»


الوداد دنبال ایوب
قرارداد ایوب العملود، مدافع راست مراکشی که در این فصل چند بار مصدوم شده و بازیکن مفیدی برای پرسپولیس نبوده یک‌ساله است و او تابستان پیش رو بازیکن آزاد خواهد شد. سایت foot-africa با تیتر «جام جهانی باشگاه‌ها، الوداد به دنبال بازگرداندن ایوب العملود» نوشت: «باشگاه الوداد قبل از حضور در جام جهانی باشگاه‌ها قصد دارد که خودش را تقویت کند. یکی از بازیکنانی که مسئولان باشگاه دوست دارند او را جذب کنند ایوب العملود است که در پرسپولیس ایران بازی می‌کند. قرارداد این بازیکن با پرسپولیس با پایان فصل جاری تمام می‌شود و او می‌تواند به الوداد برگردد. این بازیکن ۳۰ ساله ۱۸۹ بار پیراهن الوداد را به تن کرده و توانسته است ۱۵ گل برای این تیم به ثمر برساند و ۲۰ پاس گل هم بدهد. البته گفته می‌شود کارتال هم این مدافع راست را نمی‌خواهد و قرارداد او تمدید نخواهد شد.»
الوداد در جام جهانی باشگاه‌ها با تیم‌های منچسترسیتی، یوونتوس و العین امارات همگروه است و به این ترتیب العملود می‌تواند به عنوان نخستین بازیکنی که پیراهن پرسپولیس را به تن کرده است در این رقابت بزرگ به میدان برود.

جستجو
آرشیو تاریخی