وزارت بهداشت: پرسپولیس نمونه‌ای نفرستاده

رضا درویش دیروز گفت: در دو هفته اخیر، تقریباً ۱۴، ۱۵ نفر از اعضای تیم دچار این ویروس شدند و روز گذشته(یکشنبه) هم کارتال زیر نظر پزشک بود و یکی از دستیارانش هم در تمرین حضور نیافت. امیدوارم که شرایط هرچه زودتر بهتر شود.
او در خصوص شیوع این بیماری در تیم پرسپولیس توضیح داد: ما سه پزشک داریم و این موضوع درست نیست که می‌گویند چون تیم پزشک نداشته این بیماری شیوع پیدا کرده، مگر در زمان شیوع کرونا در کشور ما در ایران پزشک نداشتیم؟
دکتر قباد مرادی، سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره اظهارات درویش مبنی بر شیوع سویه‌ای از ویروس کرونا در اردو و میان اعضای این تیم گفت: آزمایشگاه‌های «انستیتو پاستور» و «ملی آنفلوآنزا»، مسئولیت انحصاری رصد سویه‌های در گردش کووید۱۹ در بخش دولتی را برعهده دارند. بررسی‌ها بیانگر این است که مسئولان این دو آزمایشگاه‌ در جریان نمونه‌های تنفسی این باشگاه تهرانی نیستند.
وی تأکید کرد موضوع بروز کرونا در تیم پرسپولیس را از دانشگاه‌های علوم‌پزشکی شهر تهران نیز به صورت تلفنی استعلام کرده‌ و این دانشگاه‌ها نیز نسبت به تهیه و ارسال نمونه تست تنفسی بازیکنان باشگاه پرسپولیس بی‌اطلاع بودند.
مرادی گفت: اگر باشگاه پرسپولیس نمونه‌های تنفسی بازیکنان جهت آزمایش PCR را در اختیار دارد به شرط کافی بودن حجم نمونه و در شرایطی که در زنجیره سرد نگهداری شده باشند، می‌تواند این نمونه‌ها را برای انجام آزمایش به آزمایشگاه پاستور ارسال کند. اگر نمونه تست‌های تنفسی این بازیکنان تهیه نشده، آزمایشگاه انستیتو پاستور برای مراجعه حضوری به باشگاه پرسپولیس و انجام نمونه‌برداری از بازیکنان آمادگی دارد.
جستجو
آرشیو تاریخی