صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هفتصد و بیست و پنج - ۰۲ دی ۱۴۰۳
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هفتصد و بیست و پنج - ۰۲ دی ۱۴۰۳ - صفحه ۳

سرمربی تیم والیبال نوجوانان بعد از سومی در کاوا

غلامی: تجربه فوق‌العاده‌ای برای بچه‌ها بود

مهری رنجبر
روزنامه‌نگار


 عادل غلامی بعد از تجربه نایب قهرمانی با نوجوانان والیبال در آسیا، تیمش را برای مأموریت مهم‌تری آماده می‌کند. قهرمانی جهان در مردادماه سال آینده. او که تیمش با بازی در لیگ یک برای قهرمانی جهان تجربه‌اندوزی می‌کند، به محض دور مأموریت برای حضور در رقابت‌های باشگاهی آسیای مرکزی کاوا، نه نیاورد. نه نیاورد تا بازیکنانش در مسابقه بین‌المللی پخته‌تر شوند. او با شاگردانش دست پر از نپال به تهران برگشتند. سومی کاوا. نتیجه‌ای که عادل غلامی سرمربی تیم نوجوانان از آن راضی است: «من از تیم و عملکرد بچه‌ها در رقابت‌های باشگاهی آسیای مرکزی راضی هستم. چرا که تیمم با یک باخت سوم شد، در حالی که تیم قهرمان و دوم هر کدام دو باخت داشتند. از طرفی طبق آمار عملکرد آنها نسبت به قهرمانی آسیا پیشرفت خیلی خوبی داشت که به نظرم نوید روزهای درخشان والیبال با سوپراستارهای جدید را می‌دهد.»
او تیم نوجوانان کاوا را تجربه خوبی برای شاگردانش می‌داند: «فدراسیون دوره‌های قبل هم تیم نوجوانان را به رقابت‌های این شکلی می‌فرستاد. به نظرم این دوره هم تجربه فوق‌العاده خوبی برای تیم ما بود. چرا که بازیکنان نوجوان هر چقدر در مسابقات بین‌المللی بیشتر توپ بزنند، برای مسابقات رسمی با اعتماد به نفس بالاتری حضور پیدا می‌کنند و عملکرد بهتری دارند.»
عادل غلامی اصلاً به نتیجه تیمش کاری ندارد: «نتیجه در تیم‌های پایه خیلی مهم نیست، بلکه مهم این است بچه‌ها را طوری بار بیاوریم که کمک حال والیبال ایران باشند. حتی از نظر فنی هم باید ذهن بازیکنان طوری تنظیم شود که آنها اول زندگی حرفه‌ای را یاد بگیرند، نه اینکه مثل تیم نوجوانانی باشند که قهرمان جهان شد، اما از جمع 12 بازیکنش تنها یک یا دو نفر در لیگ والیبال و تیم ملی ماندند. در واقع ما باید بازیکنان مطرح در لیگ را بیشتر کنیم تا سطح کیفی لیگ و تیم ملی بالاتر برود.»
سرمربی تیم والیبال نوجوانان اعتراف می‌کند سطح رقابت‌های کاوا از لیگ ایران پایین‌تر است: «سطح این رقابت‌ها نسبت به لیگ والیبال ایران پایین‌تر بود اما نسبت به سطح تیم نوجوانان بالا بود. تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها بازیکنان خارجی زیادی داشتند. تیم مالدیو پاسور قرقیزستانی یا روسی داشت و بازیکن هندی. تیم ملی نپال کاپیتان پاکستان را داشت و تیم هند که قهرمان لیگ کشورش هم بود، هم 6،5 بازیکن ملی‌پوش داشت و دو، سه بازیکن خارجی.»
غلامی درباره قبول حضور تیمش در رقابت‌های کاوا می‌گوید: «تصمیمی بود که فدراسیون گرفت و ما هم تابع فدراسیون هستیم.
 تنها به خاطر اینکه تجربه خیلی خوبی برای بچه‌ها بود استقبال کردم. نکته جالب هم این بود که برای اولین بار ما وقتی رسیدیم تیم فردایش مسابقه داشت و 3-2 هم مالدیو را برد. در واقع کیفیت غذایی در نپال اصلاً خوب نبود اما بچه‌ها یاد گرفتند حتی اگر غذا مناسب نباشد چطور بدن‌هایشان را روی فرم نگه دارند تا کارآیی خوبی داشته باشند. سالن مسابقات هم فوق‌العاده غیر استاندارد بود، اما شک نکنید این تجربه خیلی به پیشرفت بچه‌ها کمک می‌کند.»

جستجو
آرشیو تاریخی