صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و ششصد و پنجاه و پنج - ۰۷ مهر ۱۴۰۳
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و ششصد و پنجاه و پنج - ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - صفحه ۶

سعید مهری؛ اولین بازی ، دومین لمس توپ و پنالتی سه امتیازی

یاغی سرنوشت‌ساز دربی 104

محمدرضا رحیم‌پور
خبرنگار

در دنیای فوتبال، گاهی اوقات لحظاتی به وجود می‌آید که فقط یک تصمیم و یا یک حرکت می‌تواند سرنوشت یک دیدار را دگرگون کند. در دربی 104 پایتخت، این لحظه به سعید مهری تعلق داشت، بازیکنی که هیچ‌کس فکرش را نمی‌کرد در این بازی بزرگ، نقشی کلیدی ایفا کند.
 با گرفتن پنالتی از رامین رضاییان، بازیکن سابق پرسپولیس، مهری به عنوان یاغی سرنوشت‌ساز این مسابقه شناخته شد و شادترین بازیکن دربی لقب گرفت. درحالی‌که تمام نگاه‌های تماشاچیان به بازیکنان اصلی دو تیم معطوف بود، مهری در دقیقه 89 با دوندگی‌ای که کمتر از یک هافبک دفاعی دیده می‌شود، توپ را از رامین رضاییان ربود که این لحظه نه‌تنها به پنالتی منجر شد، بلکه موجب شد بیژن حیدری، داور مسابقه برای اعلام پنالتی به خود تردید نکند. ورود مهری به میدان، در ابتدا برای هواداران پرسپولیس تعجب‌آور بود؛ اما او در میدان مسابقه خود را ثابت کرد و توانست تأثیر شگرفی بر نتیجه بازی بگذارد. تعویض‌های کارلوس گاریدو، سرمربی پرسپولیس، به هدف رسید و در این دقیقه حساس، مهری تبدیل به تعویض طلایی شد. گاریدو در شش دقیقه پایانی مسابقه تصمیم به خروج فرشاد احمدزاده و علی علیپور و جایگزینی آنها با ایوب العملود و سعید مهری گرفت.
اگرچه به نظر می‌رسید این تعویض تدافعی باشد، اما در واقع نشان‌دهنده ایستادگی و تفکر استراتژیک سرمربی اسپانیایی بود. سعید مهری که فصل گذشته از استقلال جدا شده و به لیگ قبرس رفته بود، با پیراهن پرسپولیس به میدان بازگشت. این انتقال باعث ایجاد واکنش‌هایی در میان هواداران استقلال شد و با شوخی‌ها و کنایه‌هایی همراه بود؛ اما مهری با حضور چنددقیقه‌ای و عملکرد مؤثر خود در دربی به انتقادات به خوبی پاسخ داد.
در نهایت، مهری نشان داد که یک لحظه می‌تواند یک قهرمان را بسازد.
او نه‌تنها در نخستین بازی با پیراهن پرسپولیس و دومین لمس توپش با پنالتی‌ای که گرفت، بار دیگر خود را در مرکز توجه قرار داد، بلکه  یادآوری کرد که در فوتبال، دیدن فرصت‌ها و استفاده از آنها در هر لحظه‌ای به چه اندازه مهم و حیاتی است.

جستجو
آرشیو تاریخی