صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت فوتبال
  • پرونده
  • فوتبال ایران
  • ورزش جهان
  • منهای فوتبال
  • استقلال
  • جام ملت های آسیا
  • پرسپولیس
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و پانصد و دوازده - ۱۴ بهمن ۱۴۰۲
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و پانصد و دوازده - ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - صفحه ۶

نگاهی به پاداش کمیته برای مدال آوران المپیک پاریس

۱۰ میلیارد تومان فقط برای پای سکو


آرش عبدی
روزنامه نگار

هفته گذشته بود که سیدمناف هاشمی، دبیر کمیته ملی المپیک پس از پایان سی و دومین نشست کمیته ملی المپیک در خصوص پاداش پای سکوی مدال‌آوران المپیک اظهار داشت: «پاداش پای سکوی نهایی شد، برای مدال‌آوران طلا ۱۰ میلیارد تومان، مدال‌آوران نقره ۴ میلیارد تومان و مدال‌آوران برنز ۲ میلیارد تومان تصویب شد. عدد هم به شکل ریالی تصویب شده است. این اتفاق بزرگی بود و ورزشکاران هم منتظر این تصمیم بودند. این پاداش نسبت به قبل تفاوت‌ زیادی دارد و جدای از بسته حمایتی است که از زمان کسب سهمیه به ورزشکاران تعلق می‌گیرد چون بسته حمایتی شامل پاداش کسب سهمیه، حقوق و پرداخت‌هایی است که در بحث اعزام، تغذیه و پزشکی صورت می‌گیرد.»
پس از اعلام این خبر توسط مناف هاشمی، تحلیل‌ها و‌ نقدهای مختلفی در خصوص میزان این پاداش منتشر شد و برخی اعتقاد داشتند که این میزان پاداش برای مدال‌آوران المپیک کافی نیست اما نکته‌ای که به آن توجه نشد این است که پاداش‌های اعلام شده، پاداش پای سکوی است و پاداش‌هایی که وزارت ورزش برای مدال‌آوران المپیک در نظر گرفته هنوز اعلام نشده است.
پاداش پای سکوی المپیک توکیو بسیار کمتر از پاداشی بود که برای المپیک پاریس در نظر گرفته شده و چندین برابر شده است.
فروردین ۱۴۰۰، کیکاووس سعیدی دبیر کل وقت کمیته ملی المپیک در خصوص پاداش پای سکوی المپیک توکیو گفته بود: «کیکاوس سعیدی و طبق آنچه به تأیید اعضای هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک رسیده است، مدال‌آوران طلا در بازی‌های المپیک ۱۰ هزار دلار به عنوان پاداش پای سکو از این کمیته دریافت می‌کنند. این رقم برای مدال آوران نقره و برنز به ترتیب ۵ هزار و ۳۵۰۰ هزار دلار است.»
با مقایسه میزان پاداش دو المپیک توکیو و پاریس مشخص می‌شود که این پاداش چندین برابر شده است.
قطعاً پاداش اصلی در نظر گرفته شده برای مدال‌آوران المپیک پاریس هم مبلغ قابل توجهی خواهد بود تا رکورد پاداش در این دوره از رقابت‌های المپیک شکسته شود.
برای مربیانی که ورزشکاران‌شان در المپیک پاریس صاحب مدال شوند هم پاداش‌های ویژه‌ای در نظر گرفته شده است. مناف هاشمی در این خصوص عنوان کرد: «پاداش برای مربیان براساس بالاترین مدال مدنظر قرار می‌گیرد با این تفاوت که اگر ورزشکاری مدال نقره بگیرد پاداش آن ۴ میلیارد است و ۴ میلیارد دیگر در اختیار رئیس فدراسیون قرار می‌گیرد که ۵۰ درصد آن باید به مربی برسد و ۵۰ درصد دیگر رنگ مدال به اختیار رئیس فدراسیون به کادر فدراسیون و تمام نیروهایی که دخیل بودند، پرداخت می‌شود.»
با توجه به پاداش‌های اعلام شده ورزشکارانی که شانس کسب مدال در پاریس دارند دیگر بهانه‌ای در خصوص اینکه به تلاش‌های آنها بها داده نمی‌شود، ندارند.

جستجو
آرشیو تاریخی