صفحات
شماره هفت هزار و سیصد و سی و یک - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و سیصد و سی و یک - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - صفحه ۱۰

بررسی عملکرد تیم‌ها در لیگ بیست و دوم

یک «نیم فصل» بدون برد

جعفر برزگر
روزنامه‌نگار
تیم فوتبال نساجی مازندران از سال 97 که پس از 24 سال به لیگ برتر فوتبال صعود کرد، هر ساله شاهد تغییرات زیادی در رأس کادر فنی بوده است و در این چند سال مربیان زیادی هدایت تیم نساجی مازندران را بر عهده گرفته‌اند .در پنج سالی که از حضور نساجی در لیگ برتر می‌گذرد، به ترتیب جواد نکونام، مجید جلالی، رضا مهاجری، محمود فکری، وحید فاضلی، ساکت الهامی، اسماعیل اسماعیلی، حمید مطهری و کارلوس هرناندز اسپانیایی روی نیمکت این تیم حضور داشتند و این تغییرات زیاد در کادر فنی این تیم در سال‌های اخیر در نوع خود جالب است.
نساجی که بهترین نتیجه تاریخ باشگاهش را فصل گذشته به دست آورد و با قهرمانی در جام حذفی جواز حضور در لیگ قهرمانان آسیا را کسب کرد، در این فصل با وجود اینکه همه چیز مهیا بود تا این تیم در قامت قهرمان جام حذفی در لیگ برتر شرکت کند اما از اواسط فصل ورق برای این تیم برگشت و اگر امتیازات نیم‌ فصل اول نساجی نبود، ممکن بود الان این تیم یکی از تیم‌های سقوط‌ کننده به لیگ دسته اول باشد، چون سرخپوشان در 16 هفته موفق به کسب پیروزی نشده بودند و نتایج تیم‌های پایین جدول هم خیلی به بقای نساجی در لیگ برتر کمک کرد.

کلانتری، بهترین بازیکن
ایوب کلانتری هافبک شناخته شده نساجی در این دور از رقابت‌ها، درخشش چندانی نداشت، با این وجود یکی از بهترین‌های نساجی مازندران بود، این بازیکن در طول 30 بازی 5 گل برای نساجی به ثمر رساند و البته 4 پاس گل هم داشت. او در مجموع 1993 دقیقه برای نساجی بازی کرد که آمار خوبی برای این بازیکن به شمار می‌رود. هر چند کلانتری می‌توانست روزهای بهتری با نساجی داشته باشد، اما این عملکرد او نیز قابل تحسین است و مدیران و مربیان نساجی از او رضایت دارند. در این رقابت‌ها حامد شیری توانست برای نساجی 7 گل به ثمر برساند، اما عملکرد او نسبت به کلانتری قابل مقایسه نیست و کلانتری شرایط بهتری در این تیم داشت.

حقیقی، ثابت برای تمام فصل
دروازه‌بان این فصل نساجی حضوری ثابت در این دور از رقابت‌ها داشت، علیرضا حقیقی دروازه‌بان سابق تیم ملی کشورمان، در این فصل توانست در هر 30 بازی به میدان برود و در کل 2700 دقیقه برای مازندرانی‌ها بازی کرد. در طول این هفته حقیقی که انگار شرایط خوبی نداشت 44 گل خورد که تقریباً هر بازی یک و نیم گل می‌شود و این آمار خوبی برای بازیکن سابق تیم ملی که در جام جهانی هم به میدان رفت نیست. حقیقی با این شرایط جایگاه مطمئنی برای فصل آینده نخواهد داشت.
شجاعی
فقط 74 دقیقه بازی کرد
حضور مسعود جدایی ملی‌پوش سابق تیم ملی کشورمان در نساجی کم سروصدا نداشت اما در این دور از رقابت‌ها او روزهای خوبی را سپری نکرد. شجاعی در طول نیم فصلی که در نساجی حضور داشت، فقط 74 دقیقه به میدان رفت و همین موضوع باعث قطع همکاری نساجی و شجاعی شد و این بازیکن از مازندران رفت.

نساجی در محاق
نساجی مازندران فصل بدی را سپری کرد، این تیم نیم فصل دوم رقابت‌ها را بدون برد به پایان رساند، در هشت بازی پایانی فقط دو امتیاز کسب کرد. در نیم فصل دوم جمعاً از 15 بازی شش امتیاز کسب کرد (یعنی دو پیروزی و 13 باخت). آخرین پیروزی آنها در هفته چهاردهم رقابت‌ها بود که توانستند تراکتور را با دو گل شکست دهند، این آمار ستودنی نیست؟ تیمی که قهرمان جام حذفی شده بود، در این دور از رقابت‌ها، واقعاً نساجی واقعی نبود.

تیم داخل خانه
نساجی هم مثل ملوان اگر در لیگ برتر ماند به لطف امتیازهای کسب شده در بازی‌های خانگی بود. آنها در 15 بازی خانگی فقط هفت امتیاز به دست آوردند و تفاضل گل‌شان هم به عدد منفی 19 رسید. قائمشهری‌ها به هیچ‌‌وجه در این بازی‌ها در قامت یک تیم لیگ برتری حاضر نشدند اما در 15 بازی داخل خانه 19 امتیاز کسب کردند.

هرناندز، پنج بازی دو امتیاز
کارلوس هرناندز اسپانیایی آنقدر زود بعد از جدایی حمید مطهری روی نیمکت نساجی نشست که به نظر می‌رسد قبل از بازی قراردادش را امضا کرده بودند. این مربی از بازی بیست و ششم و مقابل آلومینیوم روی نیمکت تیمش نشست و به تساوی بدون گل در ورزشگاه شهید وطنی رضایت داد. هرناندز بعد از کارنامه بسیار ضعیفی که از خود به جا گذاشت (پنج بازی و فقط دو امتیاز) برکنار شد.

ZOOM

نحوه بیشترین
گل‌های زده:
پنالتی: 7 تا
نحوه بیشترین گل‌های خورده:          
پاس در عمق: 15 تا
تعداد گل‌های زده در دقایق اضافه‌:
نیمه اول: صفر
نیمه دوم: صفر
تعداد گل‌های دریافتی در‌ دقایق اضافه:
نیمه اول: صفر
نیمه دوم: صفر
داوران بازی‌های خانگی:
بیژن حیدری، عرب‌براقی (2)، حاج‌ملک، ناظمی، فغانی، منصوریان، رحیمی‌مقدم، سلطانی، ایار، بنیادی‌فر، آشوری، راکی، مهدوی
کمک داوران بازی‌های خانگی:
ابوالفضلی (3)، مغروری‌، سیفی، زاهدی، طاهرخانی (2)، محمدی، پورحیدری، قاسمی، منصوری، یعقوب سخندان، پورمتقی، بابلی، نوری، غریب، ظهیری، شهریاری، مرادی، بابایی، صیاد، حاجی‌پور، کاووسی، نجفی، ماهانی، مروجی

جستجو
آرشیو تاریخی