صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و دویست و پنجاه و شش - ۱۴ آبان ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و دویست و پنجاه و شش - ۱۴ آبان ۱۴۰۵ - صفحه ۷

پایه‌گذاران گل 3 امتیازی استقلال از روی نیمکت آمدند

اسلامی و آزادی، تعویض‌های طلایی

 استقلال برد بزرگی را در چهارمین بازی خود در لیگ نخبگان آسیا به دست آورد و موفق شد به نهمین امتیاز نیز دست یابد. این پیروزی دلایل متعددی داشت که از جمله مهم‌ترین آنها باید به عملکرد دو بازیکن تعویضی استقلال اشاره کرد که در دقیقه ۷۴ وارد میدان شدند. در این دقیقه، سهراب بختیاری‌زاده از محمدحسین اسلامی و محمدرضا آزادی برای ورود به میدان استفاده کرد و اسماعیل قلی‌زاده و سعید سحرخیزان را از میدان بیرون آورد.
این دو بازیکن که انرژی زیادی برای گلزنی و موقعیت‌سازی در این بازی داشتند، در نهایت حوالی دقیقه ۹۰ پایه‌گذار گل استقلال شدند.
در این لحظه آزادی پاس دقیقی به اسلامی داد و این بازیکن تکنیکی هم با یک حرکت فریبنده توپ را در جناح مخالف برای یاسر آسانی مهیا کرد و این بازیکن هم در نهایت موفق شد با یک شوت نرم، اما دقیق و حساب شده دروازه الشمال را فرو بریزد و استقلال را لحظاتی قبل از به صدا درآمدن سوت پایان بازی به بردی بزرگ نائل کند. این برد عوامل متعددی داشت که یکی از مهم‌ترین آنها همین دو بازیکن بودند که گل پیروزی‌بخش استقلال را به زیبایی پایه‌گذاری کردند.
جستجو
آرشیو تاریخی