صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و دویست و چهل و یک - ۲۷ مهر ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و دویست و چهل و یک - ۲۷ مهر ۱۴۰۵ - صفحه ۴

فوتبال جهان

آمادگی اولمو برای نبرد با پی.اس.جی
دنی اولمو با پایان دادن به دوره ناکامی در گلزنی، در آستانه هفته‌ای سرنوشت‌ساز برای بارسلونا روحیه‌ای تازه پیدا کرد. هافبک اسپانیایی در پیروزی ۵ بر ۲ بارسلونا مقابل رئال بتیس گلزنی کرد تا تیم هانسی فلیک نهمین برد متوالی خود در لالیگا را جشن بگیرد و با آمادگی بیشتری به استقبال دو آزمون دشوار پیش رو برود.
اولمو که در هفته‌های اخیر با وجود نمایش‌های قابل قبول از گلزنی دور مانده بود، پس از مسابقه تأکید کرد که موفقیت تیمی برایش اهمیت بیشتری از آمار فردی دارد. او از کسب سه امتیاز ابراز رضایت کرد و گفت هدفش کمک به تیم از طریق گلزنی و پاس گل است.
بارسلونا سه‌شنبه در لیگ قهرمانان اروپا به مصاف پاری‌سن‌ژرمن می‌رود و یکشنبه آینده نیز در ال‌کلاسیکو برابر رئال مادرید قرار خواهد گرفت. اولمو این دو مسابقه را چالش‌هایی بزرگ دانست و تأکید کرد که بازیکنان بارسلونا برای رویارویی با قهرمان اروپا و رقیب سنتی خود انگیزه زیادی دارند.


مارتینز در آستانه جدایی از منچستریونایتد
آینده لیساندرو مارتینز در منچستریونایتد پس از جنجال‌های اخیر و انتقادهای او از مدیران باشگاه در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. این مدافع آرژانتینی پس از شکست ۲ بر صفر برابر اتلتیکو مادرید در لیگ قهرمانان اروپا، درباره سیاست‌های نقل‌وانتقالاتی و برنامه‌ریزی باشگاه اظهارنظرهای انتقادی مطرح کرد؛ اظهاراتی که واکنش‌های زیادی به دنبال داشت.
مارتینز ابتدا در بیانیه‌ای به حواشی ایجادشده پرداخت و سپس، بعد از گفت‌وگو با مدیران باشگاه و مایکل کریک، سرمربی تیم، بابت نحوه بیان احساساتش عذرخواهی کرد. او تأکید کرد که ناکامی در مسابقه باعث شد در زمان و مکان نامناسبی ناراحتی خود را ابراز کند.
با این حال، گزارش نشریه اتلتیک حاکی از آن است که این بازیکن تمایلی به تمدید قراردادش ندارد و آمادگی خود را برای انتقال به اسپانیا اعلام کرده است. قرارداد مارتینز در آستانه پایان است و باشگاه امکان تمدید آن را از طریق بندی در قرارداد در اختیار دارد.


مصدومیت بدموقع دو ستاره پاریس
پیروزی ۳ بر یک پاری‌سن‌ژرمن مقابل استراسبورگ در لیگ فرانسه با نگرانی‌هایی درباره وضعیت جسمانی دو بازیکن این تیم همراه شد. نونو مندس، مدافع پرتغالی و مگنس آکلیوش، وینگر فرانسوی، در این مسابقه آسیب دیدند تا وضعیت حضورشان در دیدار حساس برابر بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا در هاله‌ای از ابهام قرار بگیرد.
بر اساس گزارش شبکه RMC اسپورت، آکلیوش در دقایق ابتدایی مسابقه و پس از برخورد با گولا دوئه، بازیکن استراسبورگ، از ناحیه مچ پا مصدوم شد. شدت برخورد باعث اعتراض‌هایی در اردوی پاریسی‌ها شد و برخی معتقد بودند بازیکن حریف باید با کارت قرمز جریمه می‌شد.
مندس نیز در دقایق پایانی مسابقه با ناراحتی جسمانی و لنگ‌لنگان زمین را ترک کرد. این اتفاق نگرانی کادر فنی به سرمربیگری لوئیس انریکه را افزایش داد چراکه پاری‌سن‌ژرمن باید در فاصله‌ای کوتاه به مصاف بارسلونا برود. قرار است وضعیت هر دو بازیکن پس از انجام معاینات پزشکی مشخص شود.


ادامه درخشش گریزمان در آمریکا
آنتوان گریزمان با نمایشی درخشان در لیگ فوتبال آمریکا، بار دیگر توانایی‌های خود را به رخ کشید. مهاجم فرانسوی در دیدار اورلاندو سیتی برابر دی‌سی یونایتد، دو گل به ثمر رساند و یک پاس گل ثبت کرد تا نقش اصلی را در پیروزی تیمش ایفا کند.
گریزمان در دقیقه ۱۵ نخستین گل اورلاندو را به ثمر رساند و دقایقی بعد با پاسی دقیق، زمینه‌ساز گل مارتین اوخدا شد. او در نیمه دوم نیز از اشتباه خط دفاعی حریف استفاده کرد و در دقیقه ۵۰ دومین گل خود را به ثمر رساند تا شب موفقی را پشت سر بگذارد.
این نمایش در ادامه شروع درخشان ستاره سابق اتلتیکو مادرید در فوتبال آمریکا رقم خورد. گریزمان با ثبت این آمار، شمار گل‌های خود را به ۱۲ و تعداد پاس گل‌هایش را به هفت در ۱۴ مسابقه لیگ آمریکا رساند. او در ۱۲ مسابقه از ۱۴ دیدار نخست خود در این رقابت‌ها، دست‌کم یک گل یا پاس گل ثبت کرده است.


اولیور، داور دیدار 
بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن
مایکل اولیور، داور سرشناس انگلیسی، قضاوت دیدار حساس بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن در هفته سوم مرحله لیگ لیگ قهرمانان اروپا را بر عهده خواهد داشت. این مسابقه طبق برنامه اعلام‌شده، سه‌شنبه ۲۰ اکتبر ۲۰۲۶ در ورزشگاه پارک دو پرنس پاریس برگزار می‌شود و تقابل دو مدعی فوتبال اروپا را رقم می‌زند.
بارسلونا با هدایت هانسی فلیک، رقابت‌های این فصل لیگ قهرمانان را با دو پیروزی متوالی آغاز کرده و پس از برد ۴ بر یک مقابل گالاتاسرای، با روحیه‌ای مناسب راهی پاریس می‌شود. در سوی مقابل، پاری‌سن‌ژرمن لوئیس انریکه به دنبال استفاده از امتیاز میزبانی برای متوقف کردن روند موفقیت‌آمیز حریف اسپانیایی است.
اولیور از داوران باتجربه فوتبال اروپا محسوب می‌شود و از سال ۲۰۱۲ در فهرست داوران بین‌المللی فیفا قرار دارد. او پیش‌تر نیز دیدار بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن را قضاوت کرده است؛ مسابقه‌ای در اکتبر ۲۰۲۵ که با پیروزی ۲ بر یک تیم فرانسوی در زمین‌ بارسلونا به پایان رسید.

جستجو
آرشیو تاریخی