صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • ویژه نامه
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و دویست و چهل - ۲۶ مهر ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و دویست و چهل - ۲۶ مهر ۱۴۰۵ - صفحه ۷

شاید یاسر بیشتر استراحت کند

کادرفنی درباره آسانی ریسک نمی‌کند

مصدومیتی که برای یاسر آسانی در بازی با الغرافه قطر به وجود آمد، موجب شد سرمربی استقلال در حالی که یاسر را تعویضی به میدان فرستاده بود بار دیگر در حوالی دقیقه ۶۵ آن بازی از میدان بیرون ببرد.
این تصمیم برای حفظ یاسر آسانی انجام شد و سرمربی استقلال تلاش کرد این وینگر با ارزش آلبانیایی را حفظ کند.
طی روز‌های گذشته خبر‌های ضد و نقیض بسیاری درباره وضعیت یاسر آسانی به گوش رسیده است. برخی از احتمال حضور دوباره او در ترکیب اصلی استقلال گفته‌اند و برخی نیز معتقدند که آسانی در بازی با گل‌گهر سیرجان به میدان نمی‌رود.
این وضعیت ناشی از تردید‌های سرمربی استقلال برای بازی گرفتن دوباره از یاسر آسانی است چرا که بعد از بازی با گل‌گهر سیرجان ابتدا استقلال باید در یزد به مصاف چادرملو برود و بعد از آن دوباره در آسیا بازی دارد و باید رخ در رخ تیم شباب الاهلی امارات قرار بگیرد.
برخی معتقدند که سرمربی استقلال برای تضمین موفقیت استقلال در لیگ نخبگان آسیا قصد دارد از یاسر آسانی در بازی با گل‌گهر سیرجان بازی نگیرد تا او استراحت کند. برخی هم معتقدند که سهراب بختیاری‌زاده از این بازیکن به عنوان یار تعویضی مقابل مهدی رحمتی بهره خواهد گرفت.
این معادلات سبب شده پیش‌بینی ترکیب اصلی استقلال در بازی با گل‌گهر سیرجان قدری دشوار شود و رقیب استقلال در این بازی با یک معمای پیچیده مواجه باشد.
شاید سهراب به فکر آینده استقلال باشد و یاسر را استراحت دهد تا شاید در بازی‌های لیگ نخبگان آسیا آماده‌تر و قبراق‌تر باشد.
البته همه این احتمالات در روز بازی مشخص خواهد شد و باید دید در نهایت سهراب بختیاری‌زاده به عنوان اول تصمیم‌گیرنده در باشگاه استقلال چه تصمیمی را اتخاذ خواهد کرد.

جستجو
آرشیو تاریخی