اردوگاه آبی

مؤمنی: استقلال تجربه بازی 
بدون یاسر و رزاقی‌نیا را دارد
 محمد مؤمنی، پیشکسوت استقلال، به مدیریت روزبه چشمی در بازی با الغرافه به‌خصوص در زمان‌های حساس اشاره دارد: «روزبه چشمی به‌عنوان کاپیتان، به‌خوبی تیم را مدیریت کرد و نشان داد یک وزنه تأثیرگذار برای استقلال محسوب می‌شود. چشمی در چند سال اخیر بازیکنی مهم و شاخص برای استقلال بوده است.» مؤمنی تجربه بدون آسانی و رزاقی‌نیا را نیز یک موفقیت می‌داند:«اگرچه یاسر آسانی به دلیل مصدومیت روی نیمکت ذخیره‌ها نشست و پس از اینکه امیرمحمد رزاقی‌نیا آسیب دید وارد زمین شد و به زیبایی گل زد، اما یک نکته مهم را باید گفت و آن اینکه استقلال حتی بدون یاسر آسانی نیز می‌تواند خطرناک باشد و آنهایی که می‌گویند استقلال بدون آسانی حرفی برای گفتن ندارد، حرف درستی نمی‌زنند. بازیکنان دیگر استقلال در غیاب آسانی می‌کوشند بهترین بازی خود را به نمایش بگذارند و توانایی‌هایشان را نشان دهند. او مهره‌ای فوق‌العاده است، اما استقلال بدون وی هم خطرناک است.» مؤمنی تأکید کرد:«در این بازی دیدیم که دقایقی، نه آسانی بودو نه رزاقی‌نیا و استقلال همان‌طور روان بازی کرد. البته اینها که اسم بردم، بازیکنان بزرگ کنونی استقلال محسوب می‌شوند اما به هر حال در دقایقی از بازی با الغرافه بدون حضور این بازیکنان، استقلال نمایش قابل‌توجهی داشت.»
 

گودرزی در رادار مربیان تیم ملی 
 یکی از بازیکنانی که در ترکیب استقلال مقابل الغرافه قطر خوش درخشید و نمایش تحسین‌برانگیزی داشت، حسین گودرزی بود؛ بازیکنی که موفق شد دومین گل استقلال را در این بازی به ثمر برساند.
گودرزی پیش‌تر نیز هنر خود را روی این خصیصه در لیگ برتر نشان داده بود و برای استقلال با شوت از راه دور گل زده بود. این بازیکن علاوه بر اینکه در تاکتیک‌های تیمی استقلال یکی از ارکان دفاعی محسوب می‌شود، در فاز هجومی نیز کمک‌حال این تیم است و در مواقع لزوم حتی برای گلزنی نیز اقدام می‌کند.
گودرزی در فصل جاری به حدی عملکرد خوبی داشته که مربیان تیم ملی روی دعوت از او نظر مساعد دارند و حتی قلعه‌نویی نیز به دقت عملکرد این بازیکن را مورد آنالیز قرار داده است.
در واقع اگر گودرزی با همین دست‌فرمان پیش برود، در اردوی جدید تیم ملی یکی از بازیکنانی خواهد بود که از استقلال دعوت خواهد شد. در حال حاضر مدافعانی همچون آقاسی، فلاح و حردانی از ترکیب دفاعی استقلال در تیم ملی حضور دارند و اگر گودرزی هم دعوت شود، همه بازیکنان خطوط دفاعی استقلال در ترکیب تیم ملی حضور خواهند داشت.
 

همدانی: استقلال 
قابل ستایش است
ستار همدانی درباره عملکرد استقلال این جملات را به زبان آورده است:«شاید برخی معتقد باشند استقلال به لطف خلاقیت‌های فردی بازیکنانی مانند یاسر آسانی به پیروزی می‌رسد، اما این موضوع ایرادی ندارد؛ چراکه استقلال از بازیکنان پرتعداد و شاخصی برخوردار نیست، اما هماهنگی و وحدت تیمی باعث شده است بازیکنی مانند آسانی بتواند سرنوشت بازی را رقم بزند. خدا را شکر می‌کنیم که سهراب بختیاری‌زاده و یاسر آسانی را در اختیار داریم. بختیاری‌زاده با توجه به داشته‌های تیم، کار بزرگی انجام داده است. مدیریت باشگاه نیز در کنار تیم قرار دارد و برخلاف سال‌های گذشته، شاهد تقابل میان مدیریت و مجموعه تیم نیستیم.»
پیشکسوت تیم فوتبال استقلال با تمجید از عملکرد این تیم در رقابت‌های آسیایی خاطرنشان کرد:«فوتبال استقلال با این کیفیتی که در آسیا به نمایش می‌گذارد، قابل ستایش است. شاگردان بختیاری‌زاده در لیگ برتر نیز شرایط خوبی دارند. استقلال پس از چند هفته کسب تساوی، موفق شد پیکان را شکست دهد و در تبریز نیز برابر تراکتور به تساوی دست پیدا کند. مجموع این نتایج نشان می‌دهد استقلال در مسیر پیشرفت قرار گرفته و روند رو به رشدی را دنبال می‌کند.»
همدانی در خصوص حواشی ایجاد شده پیرامون شکایت برخی باشگاه‌ها از استقلال به دلیل حضور یاسر آسانی در مسابقات گفت:«در این زمینه باید به دو موضوع رسیدگی شود؛ اول مسأله مربوط به آسانی است که مدیریت باشگاه باید به آن ورود کند و هر چه سریع‌تر تکلیف آن را مشخص سازد تا این موضوع بیش از این ادامه پیدا نکند. از سوی دیگر، فدراسیون فوتبال نیز باید در این زمینه بیانیه‌ای شفاف صادر کند تا ابهامات برطرف شود و رسانه‌ها بیش از این به موضوع نپردازند؛ چراکه در غیر این صورت ممکن است مسائل پیچیده‌تر شود.»

جستجو
آرشیو تاریخی