صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و دویست و سی و یک - ۱۵ مهر ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و دویست و سی و یک - ۱۵ مهر ۱۴۰۵ - صفحه ۵

طلایی‌پوشان بعد از شروعی ناامیدکننده، آماده هفته هشتم می‌شوند

محرم دیگر به پنجمی راضی نیست

حسین برزگریاری
خبر‌نگار

برخلاف همه سال‌های اخیر، سپاهان اصفهان با هدایت محرم نویدکیا فصل جدید لیگ برتر را چندان خوب آغاز نکرد. شاگردان نویدکیا در نخستین دیدار خود مقابل چادرملو اردکان قرار گرفتند و با دو گل به پیروزی رسیدند، اما در هفته دوم و در جدال با یکی از مدعیان اصلی، برابر تراکتور با دو گل شکست خوردند تا برخی معتقد باشند سپاهان از همان هفته دوم قافیه را به رقیبان واگذار کرده و در نخستین محک جدی، عیار این تیم مشخص شده است.
روزهای سخت سپاهان البته به همین جا ختم نشد. این تیم در هفته سوم نیز مقابل یکی دیگر از مدعیان قرار گرفت و این بار در تهران با دو گل برابر استقلال شکست خورد تا گمانه‌زنی‌ها درباره شرایط این تیم جدی‌تر شود. در هفته چهارم، شاگردان نویدکیا یکی از شکست‌های دو بر صفر خود را با پیروزی دو بر صفر مقابل گل‌گهر جبران کردند، اما این روند در هفته پنجم و با تساوی برابر صنعت نفت، تیم تازه‌وارد لیگ، دوباره متوقف شد. سپاهان بار دیگر امتیاز از دست داد تا فاصله‌اش با صدر جدول بیشتر شود.
پیروزی میلیمتری سپاهان در هفته ششم مقابل استقلال خوزستان، تیم قعرنشین جدول، بار دیگر امیدها را در این تیم زنده کرد، اما میانگین عملکرد سپاهانی‌ها در هفته‌های نخست چندان مورد پسند هواداران نبود. سپاهان در شرایطی با ۱۰ امتیاز در رده پنجم قرار دارد که یک بازی کمتر از دیگر مدعیان انجام داده است. حتی اگر 3 امتیاز دیدار معوقه را نیز به حساب سپاهان واریز کنیم، این تیم جهش چندانی در جدول نخواهد داشت؛ چرا که پرسپولیس و آلومینیوم با ۱۳ و ۱۲ امتیاز، بالاتر از سپاهان قرار دارند و هر دو نیز 6 بازی انجام داده‌اند و می‌توانند اجازه ندهند سپاهان از آنها سبقت بگیرد.
این شرایط در حالی برای سپاهان رقم خورده که این تیم در سال‌های گذشته معمولاً لیگ برتر را با قدرت آغاز می‌کرد. تعطیلی لیگ برتر در چنین شرایطی شاید بیش از هر تیم دیگری، به‌ویژه در میان مدعیان، به سود سپاهان تمام شده باشد تا این تیم فرصت پیدا کند سر و شکل بهتری به خود بگیرد.
حالا در آستانه آغاز دوباره رقابت‌ها و برگزاری هفته هشتم، به نظر می‌رسد شرایط سپاهان بهتر شده است. موضوع ریکاردو آلوز نیز برای این تیم امیدوارکننده پیش رفته و به‌زودی این بازیکن تأثیرگذار در اختیار کادر فنی قرار خواهد گرفت. از سوی دیگر، محمد کریمی، آریا شفیعی‌دوست و محمد عسگری نیز آماده بازی هستند و دست نویدکیا را بازتر می‌کنند. علی خدادادی، وینگر باتجربه سپاهان، پویا رشادی و دیگر بازیکنان نیز انگیزه بالایی دارند. شاید همین مجموعه شرایط، سپاهان را دوباره به قامت یکی از مدعیان جدی لیگ بازگرداند؛ جایی که محرم نویدکیا دیگر به رتبه پنجمی رضایت نخواهد داد.

جستجو
آرشیو تاریخی