صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و دویست و سی و یک - ۱۵ مهر ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و دویست و سی و یک - ۱۵ مهر ۱۴۰۵ - صفحه ۳

خبر و مصاحبه

 «هفت‌سنگ» ایران جهانی شد
بازی سنتی «هفت‌سنگ» ایران برای نخستین بار در یک رویداد جهانی به نمایش درآمد. هفت‌سنگ از بازی‌های بومی‌محلی ایران است که از گذشته از سرگرمی‌های جوانان و نوجوانان بوده، اما این بازی در حال حاضر دیگر یک تفریح نیست بلکه به ورزش تبدیل شده و حتی مسابقات لیگ هفت‌سنگ توسط فدراسیون ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی برگزار می‌شود که طرفداران بسیاری دارد. در راستای توسعه این بازی سنتی که متعلق به ایرانیان است، برای نخستین بار رشته هفت‌سنگ در سطح جهانی به نمایش درآمد و در جریان بازی‌های جهانی عشایری ۲۰۲۶ (نومد گیمز) که در کشور قرقیزستان با حضور حدود ۱۰۰کشور در رشته‌های مختلف برگزار شد، هفت‌سنگ جزو یکی از ۱۳رشته نمایشی این بازی‌ها قرار گرفت و هفت‌سنگ‌بازان ایران در جریان بازی‌های نومد گیمز این رشته پرتحرک و مهیج ایرانی را به نمایش گذاشتند که با استقبال چشمگیر تماشاگران و علاقه‌مندان خارجی مواجه شد.
 

صعود 202 پله‌ای عالمیان 
در رنکینگ جهانی
دارنده مدال برنز بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا، با صعود قابل توجهی در رنکینگ جهانی تنیس روی میز مواجه شد.
 در این رنکینگ، نوشاد عالمیان که هفته گذشته موفق به کسب مدال برنز در بازی‌های آسیایی ناگویا شد، با 202پله صعود در رده 142 قرار گرفت و در صدر رنکینگ بازیکنان ایرانی ایستاد. 
در این رنکینگ بنیامین فرجی با 2پله سقوط در رده 216، نوید شمس با 2پله صعود در رده 284، امیرمهدی کشاورزی با 5پله صعود در رده 340، امیرحسین هدایی با 5پله صعود در رده 346، محمد حبیبی با 4پله صعود در رده 402 و نیما عالمیان با 10پله صعود در رده 560 قرار گرفتند. همچنین در بخش بانوان، ندا شهسواری 3پله صعود کرد و رتبه 187 را به خود اختصاص داد و شیما صفایی با 3 پله صعود در رده 401، وانیا یاوری با 77پله صعود در رده 432، یکتا لرکیان با 4پله صعود در رده 637، مهشید اشتری با 3پله سقوط در رده 703 و ستایش ایلوخانی با 36پله سقوط در رده 782 ایستادند.


رستمی: پشت مردم ایران هستیم
روح‌الله رستمی پرچمدار ایران در بازی‌های ناگویا، در مراسم بدرقه کاروان ایران که در میدان انقلاب برگزار شد پرچمداری را افتخاری برای خود دانست و اعلام کرد ورزشکاران پشت مردم و آب و خاک‌شان هستند. 
روح‌الله رستمی پرچمدار ایران در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا در مراسم بدرقه کاروان ایران با اشاره به انتخابش به‌عنوان پرچمدار ایران گفت: «این افتخار بسیار بزرگی برای من است که بین این همه ورزشکار و این همه مدال‌آور نصیب من شد. خدا را شکر می‌کنم و امیدوارم این لیاقت را داشته باشم که نماینده شایسته‌ای برای ورزش کشور و مردم باشم.» رستمی همچنین ادامه داد: «هر کاری کردیم، وظیفه بوده و ما به عنوان سرباز وطن‌ و عضو کوچکی از جامعه ورزش و همچنین عضو کوچکی از جامعه بزرگ ایران اسلامی موظفیم پشت مردم و آب و خاک‌مان باشیم و از آن دفاع کنیم.»
 

اعلام برنامه دیدارهای 
والیبال نشسته ایران در آیچی–ناگویا
تایلند، اولین حریف
 شاگردان رضایی
تیم‌های والیبال نشسته زنان و مردان ایران در مرحله مقدماتی پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی آیچی–ناگویا ۲۰۲۶ به میدان می‌روند و برنامه دیدارهای آنها از سوی سازمان جهانی پاراوالیبال اعلام شد. 
رقابت‌های مرحله گروهی والیبال نشسته در سالن ورزشی پارک مرکزی اوکازاکی (چئو سوگو) برگزار می‌شود و تیم‌های زنان و مردان ایران در این مرحله، برابر 4حریف آسیایی قرار خواهند گرفت. تیم زنان ایران نخستین دیدار خود را ۲۷مهر برابر چین برگزار می‌کند. این مسابقه ساعت۱۷ به وقت ژاپن و ۱۱:۳۰ به وقت ایران آغاز خواهد شد.
 در بخش مردان نیز ایران ۲۸مهر از ساعت۱۰ به وقت ژاپن و ۴:۳۰ بامداد به وقت ایران برابر تایلند به میدان می‌رود. پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی از ۲۶مهر تا ۲آبان ۱۴۰۵ با حضور حدود ۴هزار ورزشکار در ۱۸رشته ورزشی به میزبانی ژاپن در استان آیچی و شهر ناگویا (شهر اصلی میزبانی) برگزار خواهد شد.

برنامه دیدارهای ایران در مرحله گروهی
زنان
ایران – چین     ۲۷ مهر، ۱۱:۳۰
ایران – مغولستان     ۲۹ مهر، 9:30 
مردان
ایران – تایلند    ۲۸ مهر، ۱۰:۰۰ 
ایران – قزاقستان     ۲۹ مهر، ۱۲:۰۰

جستجو
آرشیو تاریخی