صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و دویست و بیست و هفت - ۱۱ مهر ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و دویست و بیست و هفت - ۱۱ مهر ۱۴۰۵ - صفحه ۱

جواهرهای ایرانی، طلا ضرب می‌کنند

مجید سلطانی
خبرنگار

 

قرار بود کاروان ایران به ناگویا برود. دنیا بر این باور بود که ورزشکاران ایران که از دل 2جنگ تحمیلی و ناجوانمردانه بیرون آمده‌اند، این دوره توفیقی نخواهند داشت.
کاروان ایران در دوره قبل بازی‌های آسیایی در هانگژوی چین 13طلا گرفته بود و کارشناسان ورزشی آسیا معتقد بودند 13طلای دوره قبل تکرار نخواهد شد.
حالا در فاصله یک روز مانده تا پایان رقابت‌ها، 15طلا گرفته‌ایم. هنوز تکواندو، والیبال و کشتی را داریم و به‌جای هفتمی دوره قبل می‌توانیم تا رده پنجم بالا بیاییم.
همه اینها نشان می‌دهد ایرانی در روزها و شرایط سخت، عملکردی به مراتب بهتر و درخشان‌تر دارد چون قواعد ایستادگی را خوب آموخته است.
همه مدالیست‌های ایرانی، پس از کسب نشان از طلا گرفته تا برنز، حرف اول‌شان این بود که برای دل مردم کار کردند. آنها می‌دانستند مردم کشورشان چه روزهایی را سپری می‌کنند و همه فکر و ذهن‌شان، شادی دل مردم بود. آنها برای دل مردم کشورشان به میدان رفتند و چه دلیلی از این مقدس‌تر و قوی‌تر؟
ورزشکاران کشورمان در شرایطی غیرعادی راهی بازی‌های آسیایی شدند. رقابت آنها با ورزشکاران کشورهای دیگر که اردوهای بلندمدت و پرهزینه را سپری کرده بودند، به شکلی محسوس نابرابر بود، اما ورزشکاران ایرانی این بی‌عدالتی را هم بی‌معنا کردند. ورزشکاران غیرتمند ما مانند جواهرات نادرشاه درخشیدند و آسمان ورزش ناگویا و تمام آسیا را مبهوت خود کردند. هر چه از عمر بازی‌ها می‌گذشت، مدال‌های ما بیشتر و مرغوبیت مدال‌ها هم بهتر می‌شد.
دیروز بچه‌های نجیب و خوب ما در یک ساعت 3طلا ضرب کردند تا تعداد طلاهای ما به عدد 15 برسد. بازی‌ها هنوز تمام نشده و فرصت برای ادامه درخشش ورزشکاران ما باقی است. امروز اگر هند را در جدول بازی‌ها بگیریم، به رده پنجم می‌رویم تا بیشتر و رساتر از همیشه فریاد بزنیم؛ ایرانی حتی در این شرایط سخت مثل سرو ایستاده است.

جستجو
آرشیو تاریخی