صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و دویست و شانزده - ۲۹ شهریور ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و دویست و شانزده - ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - صفحه ۲

دومین گام پسران عبدی مقابل نایب‌قهرمان آسیا

صبح صعود در ناگویا

تیم امید کشورمان که بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویای ژاپن را با یک پیروزی قاطع و روحیه‌بخش 3بریک مقابل امارات آغاز کرده بود، صبح امروز در دومین بازی خود از رقابت‌های بازی‌های آسیایی به‌مصاف قدرتمندترین حریف خود در مرحله گروهی این رقابت‌ها خواهد رفت؛ تیم چین که در نخستین بازی خود با نتیجه 2بریک از سد کره‌شمالی گذشت. شاید در فوتبال بزرگسالان چین نام بزرگی نباشد اما سرمربی اسپانیایی این تیم، نسل طلایی فوتبال امید چین را به بازی‌های آسیایی ناگویا آورده است. 
در دی‌ماه سال گذشته، تیم چین با استخوان‌بندی همین ترکیب در بازی‌های جام ملت‌های زیر ۲۳سال آسیا به میدان رفت و با کسب عنوان نایب‌قهرمانی، بهترین نتیجه تاریخ این کشور در این رده سنی را کسب کرد و حالا با ۱۵بازیکن از همان تیم، در بازی‌های آسیایی ناگویا شرکت کرده است.
تیم امید ایران حالا پس از شروعی خوب در این بازی‌ها، با ترکیبی کامل‌تر و استراحت بیشتر در این بازی شرکت می‌کند و در صورت کسب پیروزی، صعود خود به مرحله یک‌چهارم نهایی را قطعی خواهد کرد. با توجه به حضور مناسب بازیکنان تراکتور و استقلال در تمرینات، شاهد تغییراتی احتمالی در ترکیب تیم امید ایران نیز خواهیم بود. این دومین مسابقه دو تیم در تاریخ بازی‌های آسیایی پس از پیروزی ایران مقابل چین در ضربات پنالتی بازی‌های آسیایی ۲۰۰۶ دوحه خواهد بود. با این حال ایران بیش از هر چیز نیاز به صدرنشینی در گروه خود دارد چراکه با صدرنشینی در مرحله گروهی با نتیجه مناسب در این بازی و دیدار مقابل کره‌شمالی، از تقابل با ژاپن اجتناب خواهد کرد.

جستجو
آرشیو تاریخی