شگفتی کارشناسان فوتبال آسیا

پرگل‌ترین و مقتدرانه‌ترین برد غرب آسیا برای استقلال

استقلال مقتدرانه‌ترین شروع غرب آسیا را در شب اول بازی‌های لیگ نخبگان داشت.
 تیمی که با پنجره بسته و بدون جذب بازیکن جدید وارد لیگ نخبگان آسیا شد، در همان هفته نخست همه کارشناسان فوتبال داخلی و خارجی را شگفت‌زده کرد.
استقلال در میان نتایج هفته اول، بزرگ‌ترین پیروزی غرب آسیا را به دست آورد و بار دیگر برای رقبای خود خط و نشان کشید.
تیمی که فصل گذشته در لیگ قهرمانان سطح دوم آسیا برابر الوصل امارات هفت گل دریافت کرده بود، این بار در سطحی بالاتر و مقابل تیمی با سابقه قهرمانی آسیا و بازیکنان گرانقیمت، بردی بزرگ و شاعرانه به دست آورد. این پیروزی با گل‌های آسانی، سحرخیزان و قلی‌زاده رقم خورد.
این برد نشان داد که استقلال به دلیل ریشه و سوابق طولانی خود در فوتبال آسیا همچنان مدعی است؛ حتی اگر حق جذب بازیکن نداشته باشد و با نیمکتی نسبتاً خالی و بازیکنانی جوان و کم‌تجربه وارد این مسابقات شود.
استقلال با برد بزرگ خود به نوعی به همه تیم‌های مدعی در آسیا نیز هشدار دارد؛ تیم‌هایی تا بن دندان مسلح و برخوردار از بازیکنان گرانقیمت. استقلال حالا با خیال راحت به تعطیلات می‌رود.

جستجو
آرشیو تاریخی