صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و دویست و یازده - ۲۳ شهریور ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و دویست و یازده - ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ - صفحه ۵

فوتبال ایران

گل‌گهر در آسیا آبروداری خواهد کرد
زنده‌روح: تارتار من را نمی‌خواست
احمد زنده‌روح، هافبک گل‌گهر، شرایط تیمش را پس از کسب نتایج اخیر مثبت ارزیابی کرد و گفت گل‌گهر در هفته‌های ابتدایی نیز شایسته نتایج بهتری بوده است. او با اشاره به دیدارهای سپاهان و تراکتور اظهار داشت: «در بازی با سپاهان و مخصوصاً تراکتور، همه شاهد بودند که تیم‌مان هم باکیفیت بود و هم لیاقت نتیجه گرفتن داشت. مقابل تراکتور با وجود آن همه هوادار و بازیکن خوب، خیلی خوب بازی کردیم، اما روی اشتباهی که بچه‌ها مقصرش نبودند، بازی را واگذار کردیم.»
زنده‌روح درباره دیدار آسیایی گل‌گهر مقابل الجزیره نیز گفت کادر فنی در روزهای اخیر این تیم را به‌خوبی آنالیز کرده است. به اعتقاد او، الجزیره تیم قدرتمندی است، اما نقاط ضعفی هم دارد و گل‌گهر می‌تواند از آنها استفاده کند. زنده‌روح تأکید کرد حضور بازیکنانی مانند مالکوم و تالیسکا، کار گل‌گهر را سخت می‌کند، اما تیم ایرانی نیز بازیکنان باتجربه و توانمندی در اختیار دارد. هافبک گل‌گهر همچنین درباره جدایی‌اش در دوران حضور مهدی تارتار روی نیمکت این تیم صحبت کرد و گفت: «بالاخره آن زمان نظر سرمربی بود و نمی‌شد کاری کرد. آقای تارتار من را نمی‌خواست و سلیقه‌اش بود. تصمیم بر این شد که قرضی بروم و حالا خدا را شکر می‌کنم که برگشتم.»
زنده‌روح از همکاری با مهدی رحمتی ابراز رضایت کرد و گفت تلاش می‌کنند روزبه‌روز شرایط گل‌گهر را بهتر کنند و جایگاهی شایسته برای این باشگاه رقم بزنند. او در پایان امیدوار شد تیمش برابر الجزیره نتیجه‌ای بگیرد که باعث خوشحالی هواداران و مردم ایران شود.


تیم ما شبیه تیم کی‌روش بازی می‌کند
ایرانپوریان: تراکتور یکی مثل ترابی می‌خواهد
محمد ایرانپوریان، کاپیتان سابق تراکتور، درباره شرایط این تیم در فصل جاری گفت تغییرات ابتدای فصل، آن هم در فاصله کم تا آغاز لیگ، از نظر او چندان حرفه‌ای نبود، اما حضور جواد نکونام روی نیمکت تراکتور را اتفاقی مثبت دانست. او معتقد است نکونام دیسیپلین خاصی دارد و می‌تواند بازیکنان بزرگ را به‌خوبی مدیریت کند؛ موضوعی که برای تراکتور یک امتیاز مهم محسوب می‌شود.
ایرانپوریان با اشاره به نتایج تراکتور گفت این تیم با نکونام شروع خوبی داشته و تنها در آخرین بازی نتوانسته نتیجه بگیرد. به اعتقاد او، سبک بازی تراکتور در این فصل تا حدودی اقتصادی بوده و شبیه رویکرد کارلوس کی‌روش است، اما هنوز می‌توان انتظار داشت تیم در ادامه مسابقات فوتبال جذاب‌تر و باکیفیت‌تری ارائه دهد.
کاپیتان سابق تراکتور حفظ اسکلت اصلی تیم و جذب چند بازیکن باتجربه را از نقاط قوت این تیم دانست، اما تأکید کرد تراکتور برای ادامه فصل به چند بازیکن جوان‌تر نیاز دارد تا در فشار مسابقات لیگ، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا شرایط بهتری داشته باشد. او به‌طور ویژه بر ضرورت جذب بازیکنی با ویژگی‌های مهدی ترابی تأکید کرد و گفت تراکتور به بازیکنی نیاز دارد که بتواند صاحب توپ شود و در جریان بازی تأثیرگذار باشد.
ایرانپوریان همچنین درباره حواشی دیدار تراکتور و گل‌گهر گفت صحبت‌های خداداد عزیزی را تأیید نمی‌کند و چنین اتفاقاتی را زیبنده فوتبال و اسطوره‌های آن ندانست. او در عین حال معتقد بود احترام به بزرگ‌ترها باید حفظ شود و انتشار فایل صوتی این ماجرا نیز تصمیم درستی نبوده است.


نتایج مطابق میل ما پیش نرفت
مدیرعامل شمس‌آذر: دغدغه پول و بقا داریم
عباس علایی‌مقدم، مدیرعامل شمس‌آذر قزوین، درباره شرایط این تیم و نگرانی هواداران از نتایج هفته‌های ابتدایی گفت، طبیعی است هواداران انتظار داشته باشند تیمشان در بخش بالایی جدول قرار بگیرد، اما وقتی نتایج مطابق انتظار پیش نمی‌رود، نگرانی درباره شرایط تیم و احتمال نزدیک شدن به منطقه خطر افزایش پیدا می‌کند.
او با تأکید بر مشکلات مالی شمس‌آذر اظهار داشت این باشگاه با محدودیت‌های جدی اقتصادی مواجه است و به همین دلیل تلاش کرده بیشتر از بازیکنان جوان استفاده کند و به آنها فرصت بازی بدهد. به گفته علایی‌مقدم، شمس‌آذر از نظر مالی توان رقابت با باشگاه‌هایی را ندارد که هزینه‌های چندهزار میلیاردی برای فوتبال انجام می‌دهند و به همین دلیل باید با اتکا به جوانان، تیمی رقابتی بسازد.
مدیرعامل شمس‌آذر یکی دیگر از مشکلات تیم در هفت هفته نخست را فاصله کم مسابقات و نبود فرصت کافی برای تمرین و برطرف کردن نقاط ضعف عنوان کرد. او امیدوار است تعطیلی مسابقات فرصت مناسبی برای ریکاوری، تمرین و آماده‌سازی تیم برای ادامه لیگ فراهم کند.
علایی‌مقدم همچنین تأکید کرد حمایت از بازیکن تنها به پرداخت قرارداد محدود نمی‌شود و مسائل انگیزشی، تغذیه، انرژی و شرایط روحی نیز اهمیت زیادی دارند. او گفت باشگاه تلاش می‌کند تا حد توان این مشکلات را کاهش دهد.
مدیرعامل شمس‌آذر در نهایت ابراز امیدواری کرد تیم با آمادگی بیشتر به مسابقات بازگردد، نتایج بهتری کسب کند و نماینده شایسته‌ای برای استان قزوین باشد. با این حال، تأکید او بر مشکلات مالی نشان می‌دهد دغدغه اصلی باشگاه همچنان تأمین منابع و حفظ شرایط تیم در ادامه فصل است

جستجو
آرشیو تاریخی