صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و دویست و نه - ۲۱ شهریور ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و دویست و نه - ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - صفحه ۲

تساوی‌ها، جلوی گلزنی ستارگان تیم ملی را نگرفت

روز درخشان ایرانی‌ها در امارات

آغاز هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر امارات، با درخشش بازیکنان ایرانی همراه بود که فصل را به‌خوبی گذشته آغاز نکرده بودند و فرم آنها، نگرانی‌هایی را در خصوص شرایط این لژیونرها پیش از اردوی تیم ملی ایران ایجاد کرده بود. اخیراً در یکی از مطالب روزنامه ایران ورزشی به شروع نسبتاً ضعیف مهدی قایدی در این فصل لیگ امارات اشاره کرده بودیم و این بازیکن بوشهری تیم ملی، سرانجام در هفته پنجم و تقابل حساس با تیم الجزیره، موفق شد اولین گل فصل خود را رقم بزند. در حالی که بازی با نتیجه یک‌برصفر به سود الجزیره در جریان بود، مهدی قایدی در دقیقه۶۱ با یک حرکت فردی زیبا، نخستین گل فصل خود را به ثمر رساند تا بازی با نتیجه تساوی یک-یک به اتمام برسد. النصر که فصل را دورتر از حد انتظار آغاز کرده، حالا در رده نهم است و شاید بهتر شدن فرم مهدی قایدی، این تیم را در مسیر بهتری قرار دهد.
در دومین بازی روز پنجشنبه، شباب‌الاهلی میهمان شاگردان آندره‌آ پیرلو یعنی یونایتد اف‌سی بود که با یک گل از شباب الاهلی پیش افتاده بود تا اینکه درخشش بازیکنان ایرانی، شرایط بازی را تغییر داد. سردار آزمون در دقیقه۶۷، موفق به گرفتن پنالتی برای شباب‌الاهلی شد و این پنالتی را سعید عزت‌اللهی تبدیل به گل کرد تا شباب‌الاهلی از این بازی سخت یک امتیاز کسب کند و با ۱۰ امتیاز، در رده سوم لیگ امارات قرار بگیرد.
حساس‌ترین بازی هفته و یکی از دربی‌های فوتبال امارات اما در یک تقابل جذاب، به میزبانی العین مقابل الوصل برگزار شد. مهدی طارمی که در دو بازی ابتدایی خود برای الوصل موفق به گلزنی نشده بود، در ترکیب اصلی تیمش قرار گرفت و در حالی که بازی با نتیجه تساوی ۱-۱ در جریان بود، با یک ضربه سر دیدنی دروازه العین را باز کرد تا پس از گلزنی در دربی‌های تهران، پرتغال، آتن و میلان، در این بازی حساس فوتبال امارات نیز گلزنی را تجربه کرده باشد؛ هرچند که بازی در نهایت با تساوی ۲-۲ به اتمام رسید تا الوصل ۱۰ امتیازی در رده چهارم قرار بگیرد و العین در رده دوم ۱۳ امتیازی شود. بجز لژیونرهای حاضر در الاتحاد کلبا، سایر لژیونرهای ایرانی حاضر در امارات حالا در شرایط خوبی قرار گرفته‌اند و باید در ادامه فصل، شاهد رقابت قهرمانی بین آنها نیز باشیم.
جستجو
آرشیو تاریخی