اردوگاه آبی

استقلال همچنان دنبال جام فصل گذشته
 تاجرنیا دوباره به فدراسیون می‌رود
باشگاه استقلال همچنان از مطالبه خود درباره اهدای جام قهرمانی فصل گذشته کوتاه نیامده و این موضوع را پیگیری خواهد کرد. بعد از دربی نیز بیژن طاهری در خصوص این مطالبه صحبت‌هایی داشته و بر موضع استقلال تأکید کرده است.
حتی  قرار است علی تاجرنیا بار دیگر راهی فدراسیون فوتبال شود تا درباره این موضوع با مدیران فدراسیون رایزنی کند. تاجرنیا که پیش از این نیز پیگیر مسائل مرتبط با استقلال بوده ظاهراً قصد دارد این بار با جدیت بیشتری موضوع جام قهرمانی را دنبال کند.
گفته می‌شود تاجرنیا در محفلی خصوصی عنوان کرده که اگر فدراسیون از استقلال انتظار دارد در مسائل مربوط به تیم ملی امید همکاری کند، باید در مقابل نیز خواسته باشگاه استقلال درباره جام قهرمانی را مورد توجه قرار دهد. البته باید دید این رایزنی‌ها در نهایت به نتیجه‌ای عملی خواهد رسید یا خیر.
اکنون سؤال اصلی این است که فدراسیون فوتبال حاضر می‌شود در برابر مطالبه استقلال کوتاه بیاید و تصمیمی در این خصوص اتخاذ کند یا بار دیگر موضوع به مسیر دیگری هدایت خواهد شد؛ نقطه‌ای که در نهایت باعث شود این پرونده همچنان باز بماند و تعیین تکلیف آن به آینده موکول شود.


گلزن سابق استقلال در ویتنام
بازگشت یامگا به فوتبال آسیا
 باشگاه الفاسی مراکش رسماً اعلام کرد کوین یامگا، وینگر فرانسوی و بازیکن سابق استقلال پس از یک فصل حضور در این تیم راهی کنگ آن هانوی ویتنام شده است. یامگا فصل گذشته همراه با الفاسی موفق شد عنوان قهرمانی لیگ مراکش را به دست آورد و حالا تجربه جدیدی را در فوتبال ویتنام آغاز خواهد کرد.
 کنگ آن هانوی نیز فصل گذشته قهرمان لیگ ویتنام شد و با پیروزی در دیدار پلی‌آف، جواز حضور در لیگ نخبگان آسیا را به دست آورد. بدین ترتیب، یامگا در فصل جدید می‌تواند در معتبرترین رقابت باشگاهی فوتبال آسیا نیز به میدان برود.


مأموریت بزرگ غلامپور برای فرعباسی
برای پنجمین کلین‌شیت آماده باش
حبیب فرعباسی پس از ۴۱۰ دقیقه کلین‌شیت سرانجام در دربی گل دریافت کرد، اما این موضوع ظاهراً تأثیری بر روحیه گلر استقلال نداشته است.
بهزاد غلامپور نیز پس از این مسابقه با فرعباسی صحبت کرده و ضمن تمجید از عملکرد او در دقایق زیادی از دربی به دروازه‌بان استقلال تأکید کرده که از بازی مقابل آلومینیوم اراک باید بار دیگر روند کلین‌شیت‌هایش را آغاز کند.
غلامپور در صحبت با گلر استقلال به او گفته نباید به گلی که مقابل پرسپولیس دریافت کرده توجه زیادی داشته باشد و باید تمرکز خود را روی تعداد کلین‌شیت‌هایی بگذارد که تا پایان فصل به نامش ثبت خواهد شد. درواقع غلامپور از فرعباسی خواسته تعداد کلین‌شیت‌هایش را بدون توجه به گلی که مقابل پرسپولیس خورده، بالا ببرد.
فرعباسی تاکنون در چهار مسابقه موفق به ثبت کلین‌شیت شده و حالا باید دید از دیدار برابر آلومینیوم اراک چه واکنشی نشان می‌دهد و تا پایان نیم‌فصل چند بار دیگر دروازه استقلال را بسته نگه خواهد داشت.
اگر فرعباسی مقابل آلومینیوم کلین‌شیت کند تعداد بازی‌هایی که گل نخورده به عدد ۵ بازی خواهد رسید و در جدول بهترین گلر‌های فصل همچنان وضعیت مطلوبی خواهد داشت.


با یک گل و یک پاس گل
اسلامی هر روز مشهورتر از دیروز!
بازیکنی که تا همین دو سال پیش کمتر کسی نامش را در فوتبال ایران می‌شنید، حالا با فرصتی که در استقلال به دست آورده، خود را به عنوان چهره‌ای مهم مطرح کرده است. یکی از این بازیکنان محمدحسین اسلامی است، بازیکنی که در دربی ۱۰۷ با ارائه یک نمایش قابل توجه، بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است.
اسلامی در این مسابقه موفق شد با یک پاس گل تماشایی نقش مهمی در گلزنی یاسر آسانی ایفا کند و کیفیت فنی خود را به نمایش بگذارد. پاس او که با دقت و مهارت خاصی ارسال شد یکی از صحنه‌های جذاب دربی بود و تحسین بسیاری را به همراه داشت.
البته درخشش اسلامی تنها به دربی محدود نمی‌شود. او در بازی‌های گذشته نیز توانسته برای استقلال گل بزند و حالا با ثبت یک گل و یک پاس گل نشان داده که می‌تواند یکی از مهره‌های تأثیرگذار تیم سهراب بختیاری‌زاده باشد.
اسلامی حالا از یک بازیکن ناشناخته به یک بازیکن کاملاً شناخته شده تبدیل شده است.

جستجو
آرشیو تاریخی