سقف آرزوهایم قهرمانی در المپیک است

عالی‌پور: برای طلایی شدن شب و روز ندارم

علی عالی‌پور، ملی‌پوش دسته ۹۵ کیلوگرم تیم ملی وزنه‌برداری ایران که با ثبت رکوردهای عالی در هفته نخست لیگ وزنه‌برداری باشگاه‌های ایران، حضور خود در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا را قطعی کرد، معتقد است برای طلایی شدن در این تورنمنت شب و روز ندارد. عالی‌پور با بیان اینکه سقف آرزوهایش قهرمانی در بازی‌های المپیک است، از شرایط رکوردی و بدنی خود پیش از اعزام به ناگویا می‌گوید. او تأکید دارد که این هدف، مهم‌ترین انگیزه او برای ادامه تمرینات سخت و حضور قدرتمند در میدان است.

نگاه تبعیض‌آمیزی بین ورزشکاران رشته‌های مختلف وجود دارد
علی عالی‌پور، نماینده دسته وزنی ۹۵ کیلوگرم تیم ملی وزنه‌برداری ایران که حضورش در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ به واسطه شکستن غیررسمی رکورد جهان قطعی شده است، درباره نگاه تبعیض‌آمیزی که بین رشته‌های مختلف ورزشی وجود دارد، می‌گوید: «مبلغ قراردادم برای وزنه زدن در یک فصل از لیگ وزنه‌برداری، حدود یک میلیارد تومان است. ما روزانه چندین تن وزنه را در تمرینات سخت و پرفشار تحمل می‌کنیم تا بتوانیم در روز مسابقه بهترین رکوردها را ثبت کرده و صاحب مدال شویم. در لیگ هم همه تلاش ما این است تا بهترین نتیجه و عملکرد امتیازی را برای باشگاه‌های خود به ثبت برسانیم. من در هفته اول لیگ موفق شدم رکورد دنیا را به صورت غیررسمی بشکنم، اما مبلغ کل قراردادم چیزی نزدیک به یک میلیارد تومان است. این قرارداد برای یک سال بوده و آن‌قدر زیاد است که نمی‌دانم با این پول چه کار کنم (می‌خندد). این مبلغ نهایتاً برای چهار ماه است و بعد از آن هم خدا روزی‌رسان است. واقعاً بین ورزشکاران برخی رشته‌های ورزشی نگاه تبعیض‌آمیز عجیبی وجود دارد که باعث بی‌انگیزگی قهرمانان می‌شود. امیدوارم که فکری اساسی برای اصلاح وضعیت پرداختی‌ها به قهرمانان شود.»

می‌توانم در ناگویا طلایی شوم
نماینده دسته وزنی ۹۵ کیلوگرم کشورمان در بازی‌های آسیایی، درباره شانسی که برای طلایی شدن خود در ناگویا قائل است، تأکید دارد: «مدت‌هاست فشار سخت و طاقت‌فرسای تمرینات سنگین اردویی را به جان خریده‌ام تا بتوانم در رویدادهای معتبر پیش رو بهترین نتایج را کسب کنم. حقیقتاً برای کسب مدال طلا در بازی‌های آسیایی ژاپن و جهانی چین، همچنین کسب سهمیه ورودی به المپیک، شب و روز ندارم. به همین دلیل تا پای جان برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنم. اطمینان دارم در بازی‌های آسیایی به طلا می‌رسم و روی سکوی قهرمانی می‌ایستم. وزنه‌هایی که در داخل کشور زدم، می‌توانم در جهانی و ناگویا هم بزنم و فرقی ندارد. این رکوردشکنی‌ها را مدیون بهداد سلیمی، سرمربی تیم ملی هستیم که زحمات زیادی برای ما کشید. من توانستم در یکضرب ۱۸۷ کیلوگرم، دوضرب ۲۲۳ کیلوگرم و مجموع ۴۱۰ کیلوگرم را به ثبت برسانم. به همین دلیل فکر می‌کنم برای قهرمانی در ناگویا مشکلی نداشته باشم. البته باز هم باید منتظر ماند و دید که در روز مسابقه، شرایط من به نسبت رقبا به چه شکل خواهد بود.»

جستجو
آرشیو تاریخی